- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Aelod kérdezte tőlem privátban, hogy:
"Ez a wintel cucc mennyire fogja jól a wifi jelet? Mert belső antennája van ahogy látom."Erre a válasz tömören:
A wifi az nem túl jó! Ahogy gondoltam is, még mielőtt megvettem, már akkor előre vizionáltam a dolgot, hogy ez jó nem bír lenni. Nem nagy probléma ez, mint írtam veszel egy sma aljzatot, belefúrod a dobozba, majd rákötöd a belső antenna koax kábelére, s rácsavarsz egy antennát, egy gyakorlatiatlan embernek is max. 15 perces művelet. Ezzel szinte biztos, hogy tudod növelni a vételt. Még így is sokkal jobb vételt lehet vele produkálni, mint a hasonlóan hitvány belső antennával szerelt andoidos stickekkel. DE ha csak 1 válaszfalat lőnél át, akkor szerintem nincs gond a vétellel, nálam 2 válaszfal után volt kb. 50%-os vétel.Azért írt privátban, mert a kérdések között volt olyan is, ami nem publikus téma, de nyugodtan tegyetek föl itt minden olyan kérdést, amire esetleg más kíváncsi lehet a későbbiekben, privát üzenetre csak azt hagyjátok meg, ami nem említhető meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC R5 4500 RX 580 8GB 16GB DDR4 256GB m.2 640GB HDD
- SAPPHIRE Radeon RX 5700XT NITRO 8GB GDDR6 256bit
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP Prodesk i3 240 SSD 500GB HDD tökéletes
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest