- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
DeX
tag
Nekem is pár hónapja ugyanilyen kártyán ment tönkre a venti: egyszer benéztem a házba és azt vettem észre, hogy nem forog. Semmi gondom nem volt vele, ment stabilan akkor is :).
Akkor sűrgősen csak egy titan ttc-cuv2ab -t tudtam szerezni. Simán fel tudtam szerelni, megvoltak a megfelelő lyukak a lapon. Azóta +20MHz-el többet lehet húzni a core-n és a memórián is.
[Szerkesztve] -
L@@-Yosh
tag
én szegedi vagyok. Bementem egyik számtek boltba és montam hogy kellen gef 3 ti 200 ra hűtő.Mondták hogy külön venti nincs így vettem egy ti4200as hűtőt bordávval. Kiszereltem a ventit és beraktam a gef3ti200as bordába. 500hufba került
-
Veron
addikt
Ilyen cristal orbot hol lehet kapni???
Amugy nekem is egy jó fél éve tönkre ment a venti, de gumival rárögzitettem egy 6*6cm régi procihütő ventit a bordára, es nagyon jól hűt, csak azért jobb lenne mégis vmi normálisabb darab, meg kicsit maszekul néz ki ... :) -
dain
tag
fú, várj, 2 dolog nem tiszta:
1. lehet külön ti4200as ventit venni? hol?
2. csak a lapátot cserélted ki? :D vagy az egész ventit? bordával együtt lehet venni?
nekem nem a lapát van eltörve egyébként, hanem valszeg a motornál kopott el egy csapágy vagy ilyesmi, szóval kukázni kéne az egészet, de nem nagyon látom, hogy hogy lehetne csak a ventit cserélni :(
[Szerkesztve] -
L@@-Yosh
tag
Hello! Nekem si ugyanez volt a problémám. Nagyon zajos volt a venti el volt törve az egyik lapátja elvittem egy pcüzletbe ott vettem egy ti4200as ventit kiszedtem a hűtőbordából a ventit és átszereltem a régi lapát helyett.
-
dain
tag
használtam vettem még régebben és szerintem már nem garis :))
-
jakobkacsa
senior tag
nekem is ilyen kartyam van es meghalt a venti
leszedni igen, szetszedni nem sikerult...
a crystal orb pedig 1az1ben ugyanolyan venti, csak tovabb birja (tipp, meg nem probaltam - nekem kicsereltek) -
jakobkacsa
senior tag
szvsz keresd meg szervizt... ha garis
ha nem, akkor a TT Crystal Orbot javaslom (3eFt) -
dain
tag
az utóbbi egy hétben elkezdte azt csinálni a ti200asom hűtőventije, hogy bekapcsoláskor nagyon zajosan forog és percekig kell nyomgatnom meg ütögetnem, hogy abbahagyja, mert iszonyat idegesítő.. mindezt persze működő gép mellett :D
valami ötlet?
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest