Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
A CD is szép színes
. De nyilván a papírtok a legjobb az egészben, remek kis keménypapír
. -
Dilikutya
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Kapsz mellé szép, színes papírtokot, és a CD is jól néz ki
. -
Dilikutya
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Ugyanezekről a linkekről le is tudod tölteni, de az Ubuntu fent van a Szoftverbázison is, néhány egyéb disztribbel együtt.
-
Dilikutya
félisten
Nem használok Linuxot, mert nehezebb megszerezni a programok egy részét, amiket használok, vagy épp nincs is.
Néha előveszem, ismerkedek vele, de nem nagyon foglalkozok vele. Általában szétosztogatom ismerősöknek ezeket a CD-ket, több hasznát veszik. Bár most már csak annyit küldenek, hogy olyan nagyon nem lehet odaadni senkinek, de tavaly ősszel még nagyobb volt a felkínált legnagyobb csomag, 10-15 32 bites, meg 4-5 a 64bitesből, sőt, volt Mac verzió is.
Most ilyen nagyobb pakkot csak külön kérésre adnak, de azt meg jól meg kell indokolni. Nekem nem sikerült, így marad az 1-2 CD-s csomag
. -
Dilikutya
félisten
Ki rendelt már Run Vista programcsomagot? Valami német nyelvű szenny, kb 2 hónapja érkezett. Ma itt a párja, egy kb 50 eurós számla, amit természetesen nem fogok befizetni.
-
Dilikutya
félisten
Van olyan, amelyik Magyarországra is szállít?
Linket!
Más: ma megjött a NATO DVD, ajánlom mindenkinek, mert megérkezik
. Egyébként nem jó semmire, mivel vacak vékony keménypapírtokban jött.
A 10 perces Leslie Nielsen kádbemutatónak legalább volt annyi haszna, hogy lett egy jó DVD tokom, és elkezdtem gyűjteni egy beépített házimozival szerelt pezsgőfürdős kádra
. Nekem nagyon bejön aza cucc, akarok a lakásba én is egy olyat
. -
Dilikutya
félisten
A Leslie Nielsen-nel készült fürdőkádas reklám DVD-t lehet rendelni, megérkezik: [link]
-
Dilikutya
félisten
Miért nem a honlapot linkelted, gondolom lehet simán is regisztrálni
. Amúgy ez egy marhaság, én még nem láttam olyat, akinek fizettek volna. Igaz olyan hülyét sem, aki fél percekig szórakozik idióta reklámokkal. Mi ebben az üzlet, úgyis csak megnyitják, aztán nem lesik, hanem böngésznek másik ablakban. -
Dilikutya
félisten
válasz
juliabrilke
üzenetére
Linuxból már jött egy csomó. Tavaly egy nagy halom U-, Edu- és Kubuntu Linux PC-re 32 és 64 bites és MAC verzió, idén ugyanezek friss verziója, van vagy 20-30 ilyen CD-m
. És a Solaris 10 is megérkezett, 3DVD-n. Az elsőn van a PC verzió, a másodikon a Sparc, a harmadik pedig valami Developer Tools cucc. -
Dilikutya
félisten
Kevertem. UHU Linux volt az, azt hiszem. Kevertem vele, Ubuntu alatt ment a net, még screenshotom is van, amit ott csináltam, mert volt, aki nem tudta beizzítani az ADSL-t rajta. Az Uhu volt a nagyon parancssoros. Ubuntuban csak az mp3 támogatás nem volt alapból, de lehet, hogy mostanra ott iselhárultak az akadályok.
-
Dilikutya
félisten
Ubi?
Ingyen meg nem minden számot lehet ám letölteni...
Egyébként lövésem sincs, mi a különbség az itt rendelhető 3 féle Linux között. Egy cég adja ki mindegyiket, még a csomagolás is egyforma. Még sosem tettem fel egyébként egyiket sem, mivel egyrészt nem szeretem a Linuxot, másrészt van Suse 10-em (szintén ingyenes, de csak letölteni lehet, telepítő lemezt nem küldenek), ami elég felhasználóbarát. Ubuntu-val kísérleteztem egyszer, túl sokmindent kell parancssorból beállítani, ahhoz meg a 21. század hajnalán már nem sok kedvem van. CD-t, NTFS partíciót magától nem is hajlandó belőni.
Linuxban az ADSL-t nem szeretem, van amelyiknél pöpecül megy, másiknál meg nem, pedig mindig mindent jól beállítok.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
[link]
[link]
[link]
Igen
. Én még csak 2 hete rendeltem, tegnap jöttek meg.
Ettől függetlenül az oldal szar, kértem jelszóemlékeztetőt, hát majd a moderátor elbírálja valamikor. Regisztráltam új acc-ot, gondolom ugyanez, mert az érvényesítő mail még nem jött meg. A hülye gif-ről beírogatós kódokat még lenyelem, de ezek a ***** érvényesítő levelek már idegesítenek.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
ubuntu.shipit.org
kubuntu.shipit.org
edubuntu.shipit.org
Lehet rendelni a friss verziókat
.
Amúgy miért nem írja be ide is mindenki normálisan az új infókat? Az ingyencuccok fórum katasztrófa.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Csak jelzem, a MS szervíz CD halott link.
-
Dilikutya
félisten
Sosincs nekik belőle
. De van valahol egy link, ahol a Small Business Server-t lehet megrendelni, nemrég még volt nekik. Rendeld meg! Ha jól sejtem, te sokra nem mész vele, de szépek a CD-k, az Outlook és a Frontpage CD-je pedig lightscribe technólógiával készült
.
Más kérdés, hogy nagyon hasznos csomag, áldom az eszem, hogy megrendeltem. Bár én tudom is mire használni. -
Dilikutya
félisten
Ma érkeztek:
-együtt a zenéért karkötő, csúnya fidesz-színű
-MS Windows XP SP javítócsomag CD
-MS Windows 2003 Small Busines Server 2003 -
Dilikutya
félisten
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Honnan?

-
Dilikutya
félisten
Nem mintha le akarnám cserélni a MS egerentyűmet, de nem árt, ha van tartalékban egy... ugye abban ne reménykedjek, hogy vezeték nélküli a kisz drágaszág?

-
Dilikutya
félisten
Hehe, az egeret nekem is elfogadták

-
Dilikutya
félisten
válasz
T. Almeida
üzenetére
Akkor mond meg nekem, hogy kell életet lehelni az NTFS partíciókba és az ADSL-be

-
Dilikutya
félisten
Az imént meghozta a postás az Ubuntu csomagot. Szép színes CD-k
. Belgiumból jött, légipostával. A 32bites Live CD-t rögtön be is dobtam a meghajtóba, hogy bejelentkezzek vele. Majd később alaposan szétnézek benne, most semmi sem akart működni. A vinyót látta, a particiókat is, de megnyitni nem tudtam, és az ADSL beállításokat se találtam meg. -
Dilikutya
félisten
Jobb szeretek netes nyereményjátékokon részt venni. Ugyanolyan hasznavehetetlen CD-ket szoktam általában nyerni, de legalább megvan a nyerés öröme

Ma érkezett meg az idei 2. nyeremény CD-m, Khanate, vagy mi a banda neve. 2 szám, 18 és 25 percesek, de ne gondoljon senki valami komplex Dream Theater/Pink Floyd szerűségre. Vicsorgás, sikítás, hörgés, indusztriál hatású zajok, csörömpölés. Ez nekem nagyon avantgarde.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dilikutya
félisten
válasz
Kalandor
üzenetére
30 napos Office, 180 napos Windows 2003 szerver szvsz nem rossz dolog. Tanulgatni jó, főleg az utóbbi, mert azzal jó ideig gond sincs. De a többi... nekem nem volt pofám már kérni a sok lomból, mert míg az MS cuccokat tudom is használni, addig a pár kiragadott szócikket tartalmazó Britannica demó CD csak egy újabb szines, szagos hasznavehetetlen korong lenne
. -
Dilikutya
félisten
válasz
T. Almeida
üzenetére
Nah, olyan játékdemós CD engem is érdekelne, töltögetni lusta vagyok, meg amugyis
. Emiatt meg nem veszek gamer magazint vagy gurut. -
Dilikutya
félisten
válasz
T. Almeida
üzenetére
Nem baj, úgyis csak egy vadtulok lenne képes ilyet megrendelni annak tudatában, hogy kínaiul van

Végignéztem a fórumot az ingyencuccokról. Hát... általában csupa hasznavehetetlen szarság, a többségük annyira nem kell nekem, hogy a regisztrációt meg az adatlap kitöltögetését sem csinálom meg miatta. Pár zenei CD-t igényeltem csak eddig, azokban hátha lesz valami használható, bár ezt erősen kétlem.
Ellenben az MS Exchange Server csomag igen jó, van benne Windows 2003 server is. Az Office2003 is napokon belül megérkezik. Bár ilyenem már van, de nem árt egy alibi eredeti telepítő CD sosem
.
Jah, ha már MS. Pár éve egy patch CD-t rendeltem tőlük, tele hasznavehetetlen javításokkal olyan szoftverekhez, amik nekem nem is voltak
.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Valami hasznosat nem lehetne esetleg?

Mondjuk valami Linux disztribuciót
. Ennek a síelős DVD-nek a gyakorlati haszna a nullához konvergál erősen, ilyesmit sok értelme nincs megrendelni
. Egy 30 napos Office-ra mondjuk beneveznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- Vladik Brutal - Megjelent az orosz Half-Life
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Sorozatok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. De nyilván a papírtok a legjobb az egészben, remek kis keménypapír
. Nekem nagyon bejön aza cucc, akarok a lakásba én is egy olyat