Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640
üzenetére
Lehet csak nekem nagyon negativak az elmenyeim, de Horvatorszagban kb akkor kene ingatlan, ha ingyen adnak, de akkor is csak eladnam szvsz. Akarhanyszor voltam, mindig az jott le, hogy olyan szinten bunkok, hogy arra szo nincs. Mindenhol mashol kinyaljak a turistak segget, horvatban meg az utolso elelmiszerboltban is ugy kell figyelni, mint a sas, hogy ne huzza le a kocsog ketszer a kolat. Ettermekrol nem is beszelve. Venne ott hazat a halal. Plane, hogy ujabban gyakorlatilag eszak olasz arban vannak a hazak. Cserebe kapsz kavicsos tengerpartot, ha kiadasra veszed sokkal szarabb befektetesi kilatasokat, es atom bunko kornyezetet.
Azt adom, hogy az autopalya, a hegyek, meg ugy az egesz orszag gyonyoru. Csak az embereket kene lecserelni atom paraszt veglenyekrol normalisakra, es paradicsom lehetne.De mondom, lehet, hogy csak nekem, meg kb a teljes ismerosi kornek pechje volt, es igazabol aldott, kedves, becsuletes emberek azok.

Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Raspberry Pi
- BMW topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest