Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
martiesferkó
csendes tag
Sziasztok! A v3-ban állítólag 3 db fólia van,ami az antenna.2 felül,egy alul.Az alsó nekem hiányzott,/használtan vettem./ így beletettek egy más típusból fóliát,ami nem igazán oda illő,de így legalább használható a telefon,bár így sem mindenhol van térerőm!Gondolom,egy gyári fóliával jobb lenne,ezért kérem,ha valakinek van ilyen antenna fóliája,az jelezze!Köszönöm.
-
martiesferkó
csendes tag
válasz
martiesferkó
üzenetére
Mi az apn?
-
martiesferkó
csendes tag
Sziasztok!Használtan vettem Inew v3-at.Vodás kártyával nem tudtam használni,állítólag t-mobillal működött.Most rátették a 4.2.2-t,Build:1.0.1-el
Az akku csak 75%-ig tölthető,térerő csak az udvaron./Cegléd/Én sajnos nem értek a hozzá,így minden próbálkozásért fizetek.Van értelme próbálkoznom még,van esély,hogy tudom vodás kártyával használni?Nagyon várom a véleményeiteket,előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Starlink
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest