- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Android szakmai topik
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
Aktív témák
-
Snowcat
tag
Én nem leszólni akarom a ph-t, ha szakmai jellegű kérdésem lenne, tuti itt tenném fel először (ez sztm természetes is, mivel ez a fő profilja), de egyéb témákban érdemes átnézni az indexre is, mert itt szűkebb a kör (egyébként nekem itt meg pont ez a kicsit családi hangulat jön be), ott meg iszonytató mennyiségű információt lehet találni az űrrepüléstől a csotányok hathatós kiirtásán át a konzervek minősítéséig, meg ha mondjuk itt nyitsz topicot az ablakszigetelésről, valőszínű lesz pár jószándékú segítő, de ismerjük be azért az indexen erre negyobb az esély...
-
Snowcat
tag
Én (viszonylag) régóta infex fórumozom, onnan tévedtem ide is asszem... Igaz, hogy vannak gondok vele, gyakran nem bírja a terhelést (állítólag kicsit rosszul van megírva a soft, hiába van alatta gyors vas, nem tudja kihasználni, már régebben szóba került, hogy lesz új, de úgy tűnik csak a régit csiszolgatják azt sem nagyon, sajnos, bár biztos nem könnyű pár milla hozzászólásra új progit írni), de nekem vhogy mindig az az etalon, lehet azért mert azt szoktam meg kezdetek óta, de sztm egyszerű és könnyen átlátható, semmi csicsa (ízlések és pofonok). Meg vannak jó ötletek is, pl a kedvencek nekem a ph-ról nagyon hiányzik. A 30 hozzászólás meg leginkább a polfórumos hülyék miatt van, így azért macerásabb mindig új nickkel topicot nyitni...
Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Facebook és Messenger
- Gitáros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest