- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobbiletolto
tag
válasz
DarthPeeter #30 üzenetére
nem igazán tudom, az biztos, hogy ha gyengébb vagy náluk, nem fognak érdeklődni...
néha van olyan, hogy a történetben úgy alakul, hogy segíteni kell egyik másik fajnak, vagy fejlesztési együttműködést lehet kötni velük.
akikkel így kerülsz kapcsolatban, azoknál van több esély.
előbb megnemtámadási szerződés, aztán kereskedelmi, majd később szövetség.de ha egy gyenge fajjal lépsz szövetségre utána fel tudok őket erősíteni bolygókkal.
-
hobbiletolto
tag
válasz
DarthPeeter #28 üzenetére
kraheneket az emberek verték majd én végeztem ki őket miután az emberek a szövetségemre léptek... kaptak tőlem vagy 20 bolygót aztán a flottákkal nem is kellett foglalkozzak mert ők mind leszedték, csak a bolygókat foglalgattam...
szerintem 4óra alatt végigtoltam, nem hiszem hogy több lett volna.
-
hobbiletolto
tag
válasz
DarthPeeter #25 üzenetére
a shinarikkal megnyertem életem első nehéz hadjáratát mindössze két visszatöltéssel.
a cheblon klán lett a legnehezebb ellenfél, őket kémekkel gyengítettem. volt 7nagyon erős, 15+ beszivárgással rendelkező kémem. egyszerre ráküldtem, hogy szítsanak lázadásokat. 8 bolygó csatlakozott hozzám, 11független lett.utána már könnyű volt legyőzni
a végén egy giga csata is volt, 200nál több hajója volt nekem meg 120 körül. 23 maradt... oda lett vagy 100 tankom mert nem maradt nekik hely
-
hobbiletolto
tag
válasz
DarthPeeter #25 üzenetére
Az elején hasznosak a kémek is. Érdemes azokat amelyek beszivárgása 7-8 vagy jobb ráküldeni az ellenfél hajóinak megsemmisítésére. 2kba kerül és igen hamar le lehet csökkenteni a rombolók, korvettek számát.
Alakváltók ugye ingyen csatlakoznak, érdemes őket felvenni. -
hobbiletolto
tag
válasz
DarthPeeter #22 üzenetére
Shinariktól diplomáciai úton egy bolygó felajánlásával szerezd meg a hajó manipuláló fegyvert (más fajtól is meg lehet, asszem cheblonoktól, de azok általában kihalnak mielőtt kifejlesztenék).
Minél előbb juss el a cirkáló kifejlesztéséig és inkább abból gyárts 4-5öt mint hogy legyen 50korvetted...
De a csatahajókat is mindenképp fejleszd ki gyorsan.
Pakold fel a hajó manipulálót és a csatában majd kitapasztalod hogy mindig előbb tudod kilőni mint ahogy a krahenek a hamvasztó sugarat.
Ezzel a módszerrel már már unalmasan 5-6 csatahajóval akár tízszeres túlerőt is le tudsz győzni!!!
Gyártasz 2-3 csapatot fejenként 4-5 csatahajóval. Telerakod őket megatankal + rakétatorony/nehéz torony vagy ion toronnyal és pillanatok alatt át tudsz szaladni az összes fajon.
Ha csak egy csapatot erősítesz akkor érdemes 5-10nehéz erődöt tenni minden bolygóra. Azok akár 40-60tankot is leszednek. Ha több csapatod van akkor úgyis leszeded az ellenfelet mielőtt elérné a bolygóidat.A harci álcázó finom dolog.
Vadászokat egyáltalán ne gyárts, csak pénzpocsékolás, harci értékük gyakorlatilag nulla már korvetteknél is.
A torpedóknak a játék elején van csak szerepük amíg rombolók és korvettek vannak. A lényeg, hogy ha a te hajóidon van az ellenfélnek nincs akkor fogod és a csata elején távolra manőverezel a hajódiddal közben folyamat mennek a torpedók. Mire utolérnek aaddigra többet is le tudsz szedni velük.
Normálon bármikor nyerek, én a nehéz fokozattal vagyok bajban. Ott gyakorlatilag az első faj, sőt olykor a kalózok is megesznek
A pénz a lényeg.
Ha elavult egységeid vannak akkor add el őket, mert a csatákban pikkpakk kilövik őket.
Ha úgy alakul, hogy minden fejlesztés megvan és kell egy kis pénz, járd végig a bolygókat, rombold le a felesleges laborokat és gyárakat(fele árat visszakapod).Hajrá
Nem minden szentírás, biztos vannak jobb játékosok nálam, de ezzel a technikával elég könnyű bármely fajjal.
-
_stick_
őstag
válasz
DarthPeeter #19 üzenetére
A Krahen-nek van egy nehéz fegyvere a hamvasztó sugár, ha jól emlékszem, kék sugarat lő ki, ami átterjed a szomszédos hajókra is. Esélyed sincs ellene. Van egy másik faj, ami szintén harcos, akit ha leigázol vagy kémkedsz, erre már nem emlékszem, de megkapod azt a fegyvert. Rá kell keresni a google-n, hogy melyik ez a faj, aki nem olyan erős, szóval hamar le lehet őket győzni. Nem ugrik be a faj neve...
Nekem anno harmadik nekifutásra sikerült véletlenül belefutnom ebbe a fajba a játék elején, utána már sima ügy volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged