Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Végre kezd lecsengeni a soulslike és jön vissza a character action - hacknslash (god of war, dmc, bayonetta, ninja gaiden) műfaj (ami nemrég tudtam meg, hogy létezik). Action Hack & Slash Games Are Making a BIG COMEBACK
Ez a gém tűnik nekem legérdekesebbnek a Lost soul aside és morbid metal mellett. Addig meg pótlom majd az ff16-ot (meg illene a hifi rush-t is). Alapvetően pedig marad a ZZZ a fő gémem egy darabig, pont jó, ha az embernek a gaming nem a fő hobbija.Sok egyéb cím van még, de kicsit taszít a dark és pale aesthetic, mintha lenne egy "soulslike" kinézet is?
A genshin meg zzz után nagyon elkezdtem értékelni a stilizált külcsínt. Mindenesetre a ToA és a morbid metal kifejezetten kedves a szememnek, a LSA elmegy.
-
Jövőre ? Remek hír …
-
oriic
HÁZIGAZDA
A készítők egyelőre ennyit mondtak:
Can you share the game's current development progress?
Now, we are still in the Alpha stage. At the end of this year (2024), we are going into the beta phase, with a tentative launch window of 2026. Again, we’re very much in the early dev phases where we are still getting feedback, so this is all subject to change.
Én reménykedem hogy valóban jövőre jön, mert tetszik amit eddig látok. A szinkron kicsit fura talán, de nem vészes.
-
George85
tag
Ez nem a legjobb hír így a hétvégére, csak jelenjen meg jövőre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Az akciójáték a tervek szerint valamikor jövőre érkezik, de pontosabb dátumot nem kaptunk még.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest