- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilozsul
aktív tag
Sziasztok!
T550-es ThinkPadem felett sajnos részemről (fotószerkesztés, Lightroom) eljárt az idő és cserélnem kellene és maradnék a Thinkpad vonalon. Először a P51-53 vonalon nézelődtem, de belefutottam ebbe: [link] (Lenovo Thinkpad X1 Extreme Gen1)
Tulajdonságait tekintve kifejezetten vonzónak tűnik (főleg fotósként a kijelző), a kérdés, hogy tudtok-e buktatóiról ami miatt lebeszélnétek róla? (Főleg a gen1 miatt vagyok kicsit óvatosabb) -
kilozsul
aktív tag
Sziasztok!
A T550-en kilazult a mini DP csati, és egyre többet küzdök vele, hogy a kábel úgy álljon, hogy adjon képet a küldő monitoron. Találkozott már ilyesmivel valaki? Nem félek szétszedni, vagy akár újraforrasztani sem, csak gondoltam megérdeklődöm, hogy van e ilyesmi tapasztalat, mielőtt nekifekszem... -
kilozsul
aktív tag
válasz
FoxiestFox #101892 üzenetére
Igen, én is nézegettem a P50-eket. Használtál ilyet? Van vele tapasztalat?
Ezekbe belemegy 2 db m2 ssd?
-
kilozsul
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék, hogy a tapasztalataitok alapján milyen legyen a következő ThinkPad-em.
A változékony minőség ellenére még mindig ezt a típust tartom számomra megfelelőnek, mert gyakran cipelem terepen (bazinagy fotós zsákban), szóval bírni kell a strapát. Alapvetően fotószerkesztésre használom, szóval egy lehetőleg nem M procis, legalább 16GB memóriáig bővíthatő (de inkább 32), dedikált videokarcsis, nem TN paneles cucc lenne a megfelelő. Kb. jövő tavasz elején venném, és használtan 200-300k lenne a rá szánt összeg. Sajnos kell a mobilitás, és tejfölösdobozból készült laptopot nem vennék. A fotókat alapvetően színhelyes küldő monitoron szerkesztek, de ha valahol helyben kell megoldani, akkor a kijelzője legyen tűrhető és normálisan kalibrálható.
Melyik modell lenne szerintetek a megfdelelő a fentiek alapján? (Most egy T550-et nyúzok, 16GB ram-mal, de kikészít a prociteljesítmény, illetve a hiánya...)
-
kilozsul
aktív tag
válasz
donjohnson #99810 üzenetére
Mindegyiken. Itthonin is, munkahelyin is. Próbáltam gépen és routeren is b/g/n módokat, semmi javulás
-
kilozsul
aktív tag
Sziasztok!
Van egy T550-es laptopom, és ezzel kapcsolatban lenne pár problémám, hátha tudtok segíteni:
-A bekapcsológomb félig be van esve. Járt már így valaki? Az érdekelne, hogy eltörhetett-e valahol, vagy csak félrecsúszott? Most cserélnék ssd-t, és ha már szétszedem, jó lenne tudni kell-e addigra új gombot szereznem.
-Valamiért pár napja kiírja, hogy nem tölti a 2. akksit. Igazából ki sem vettem belőle, nem is nagyon használom akksiról, így kicsit értetlenül állok az eset előtt. A töltő elektronika adhatta meg magát, vagy maga az akksi?
-A wifim sajnos nagyon lassú. Folyamatosan frissítem ha az Intel suport felajánlja, de max. 2MB/s-el másol. Van erre valami megoldás? (eddig egyik driverrel sem nagyon lett gyorsabb)
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest