- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  balazs.angi

üzenetére balazs.angi

üzenetére"Ismerősöm laptopjában van hasonló kártya ami felmegy a 4re meg a wifi hálózatra is akkor is ha le van kódolva a wifi. Olyant szeretnék." 
 ...
 "Azt mondta csak 4g."
 ...
 "Havert kérdeztem róla ezt válaszolta. "Az sw az mas.
 A Killer mindig hires volt a bonyolult dolgokrol... Egyebkent 4 chip van benne, az olyan mintha 4 kulon halokartya lenne. Annyi van mindegyikhet irva, hogy Killer Rage." De ha tilos akkor tilos."
 ...
 "Új apple gép vásárlásakor sporton keresztül lehet ilyent kérni " - link? forrás? (én Apple gép vásárlásakor almáspitét kértem) " - link? forrás? (én Apple gép vásárlásakor almáspitét kértem)Szia! 
 Bocsánat minden tiszteletlenségemért, hogy egy Thinkpad topikba szemetelek, de ThinkPad topiktól kezdünk távolodni. Az oké, hogy bele akarod mahinálni a jövendő W520-as gépedbe (bár minek? ). Írták, hogy nem támogatott alapból BIOSban, moddolt verzió kell. Szvsz. nem éri meg a fáradtságot. ). Írták, hogy nem támogatott alapból BIOSban, moddolt verzió kell. Szvsz. nem éri meg a fáradtságot.Ami a wi-fi hackelést illeti: 
 1. Miért nem ismerősödet / haverodat nyaggatod, hogy ez hogyan müxik/hol lehet kapni?
 2. Killer Range Boost, volt ilyenem --> annyi az egész szinte, hogy a ping jobb, játéknál előnyös, de nagyjából ennyi volt a történet számomra, nem kellett 300 méterről lopnom netet a "Rage"-boosterrel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 3. Kihasználnád ezt, de most komolyan? Úgy értem, szeretnél Wi-Fi hálózatokat lopni? Ki is vagy?   
 4. Szerintem haverod megelőlegezte neked április 1-et. Boltba olyan cucc biztos nem került, ami neked hekkelgeti a wifiket, főleg nem Apple-gépekben, botrány lenne ebből...
 Tanultál kriptográfiát? WEP-et még fel lehetett törni (volt rá idő, jelszó nem cserélődött x időközönként), de azért egy WPA2-SPK-nál megnézem meddig jut akármilyen eszköz is. Ha nem olcsójános admin123 vagy qwertz123 a jelszó, akkor oda már egy "social engineering" képesség többre vezet mint a brute force.
 https://hu.wikipedia.org/wiki/Kriptogr%C3%A1fia
- 

Chaser legenda válasz  balazs.angi

üzenetére balazs.angi

üzenetére3+4g egyben és hálózatot is tör? lehet tanulok ma valamit?  
- 

Tikakukac titán válasz  balazs.angi

üzenetére balazs.angi

üzenetéreEgybe modul ára az olyan, hogy padlót fogsz, gyanítom másik gépben sem 1 kariban ez a 2 hanem 2 külön csak ugye te azt nem látod már. Neked akkor kell egy modem, wifi karit nem bántanám, mert csak szívás, bőven elég az, de ha nagyon tempós kell akkor valamit lőj, de ez már mély víz. Huha most olvasom, jelszavas wifire is fellép jelszó nélkül? Na az bitangos kari basszus. 
- 

Molk tag válasz  balazs.angi

üzenetére balazs.angi

üzenetéreIlyet én is szeretnék.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

" - link? forrás? (én Apple gép vásárlásakor almáspitét kértem)
" - link? forrás? (én Apple gép vásárlásakor almáspitét kértem) ). Írták, hogy nem támogatott alapból BIOSban, moddolt verzió kell. Szvsz. nem éri meg a fáradtságot.
 ). Írták, hogy nem támogatott alapból BIOSban, moddolt verzió kell. Szvsz. nem éri meg a fáradtságot.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)