Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Totyi
őstag
válasz
hurricanes
üzenetére
Nem okoskodni akartam,bocsi.Sztem mindenképp xp-t rakj fel,sokmindent támogat,mindent felismer stb.Bár csak egy windows,jó sosem lesz.Bill mondta:az xp nem a biztonságosság jegyében készült.Lásd a sok biztonsági javítást.
-
hurricanes
tag
Köszönöm a részletes leírást, de a HT jelentésével tisztában vagyok, bár az is igaz h olyan ember úgyse lesz aki összemérte volna teljesítmény szempontjából XP-t és 2000-et HT alatt.
Neten találtam, h valakinél 20% gyorsabb volt 1-2 program XP alatt, asszem én is azt rakok majd a gépre.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
az intel sem najon ajánlja 2000 alatt a hpyerthreading használatát, nem teljes a support
[L]http://www.intel.com/support/platform/ht/os.htm[/L] -
Totyi
őstag
válasz
hurricanes
üzenetére
A win 2000 is tudja a HTT-t a sevice pack 3 után.:PAnnyi lesz a különbség,hogy 2 feladattal is meg lehet címezni a processzort.Nem kell megvárni míg az egyik feladat lefut,mehetnek egyszerre.A z elnevezésben is benne van.HyperThreading-hyper többszálúság.Vagyis az alkakmazások több szálon futnak.
[Szerkesztve] -
hurricanes
tag
Hello,
A kérdés adott, mennyivel teljesít jobban XP alatt egy HT-s proci, mint 2000 alatt? Ha esetleg valaki ezt már tesztelte beírhatná a tapasztalatait.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- World of Tanks - OFF topic
- Óra topik
- Autós topik
- Windows 10
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi