- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pukii
senior tag
Az illegális Xp témát azért hoztam fel mert az egyik másik gyereknek se jo az Sp1.Ezzle nem azt álitom hogy neki se eredeti csak lehet hogy ez a megoldás a bajára és meg akartam kimélni a felesleges probálkozásoktol.Johir viszont hogy az Sp2 jo lesz a nem eredetiXp ken is.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
Flashy: LOL

esküszöm nem értem. hagyjátok már a francba a kib. benchmarkokat, nem értitek, hogy egy nyamvadt ponttal sem fog többet hozni?? nem ez a lényege! belinkeltem cikket is, nem tudtok olvasni vagy mi van? intel-től: Bővebben: link
ez kb olyan, minthogy visszaviszem a porschémet a kereskedőhöz, mert vízbe tettem és elmerült... -
Sanya
nagyúr
ami több processzorra (jelen esetünkben HT-re) van optimalizálva, az gyorsabb lesz, de a winamp, a office, egyes játékok nincsennek felkészítve rá, és ezek az alkalmazások lassabbak lesznek (lehetnek)
más alkalmazások meg gyorsabbak lehetnek:
seti, tmpgencoder, sőt encoderek, oprendszerek(xp, 2000, 2003!!,az összes linux stb)
de a lassulás és gyorsulás mértéke kb +/-5%
teszt:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
az meg már duplaproci lenne, közös cache-sel, ez meg csak hiperthreading.
csak megosztottak a végrehajtó egységek, nem pedig duplázottak. 1 fizikai processzorból 2 logikai processzort látsz.
Bővebben: link -
Sanya
nagyúr
hyperthreadingnek nem az a lényege, hogy 2 seti egyszerre gyorsabban fut, mint 2 seti egymás után. csak 1 processzorod van, és csak az oprendszer látja 2-nek.
a hyperthreading arar való, ha 2 különböző dolgot futtatnál egymás mellett, és az egyik megszakítást használ, pl az én cd olvasóm, mikor lemezt pakolok bele, megállítja a gépet vagy 5 mp-re. na ez nem fordul elő hyperthreading-gel. vagy floppí formászás közben nem szaggat az egér, videó tömörítés közben játszhatsz rendesen, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD R7 9850X3D processzor Tray
- Ryzen 5 3400g Sérült, de hibátlan processzorok!
- AMD FX-8320 + Cooler Master Toronyhűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest