Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Reálisan mennyiért lehetne most eladni egy N40L (2*2GB RAM) és egy N54L (1*4GB RAM) eszközt? Mindkettőhöz van optikai meghajtó, illetve az N54L-hez egy hálókártya is.
Feleslegessé váltak, de nem árulni szeretném, inkább eladni.
Köszi! -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Sikerült vennem elég jó áron egy N54L masinát és a jelenlegi N40L-t szeretném lecserélni, azt meg meghagyon tartaléknak. Viszont az az ötletem támadt, hogy kipróbálnám a raid10-t. Tudok ilyet csinálni 4 lemezzel? Tud az N54L ilyet harversen is vagy csak szoftveresen?
Köszi! -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Hali!
Elképzelhető, hogy a hozzászólásom törölve lett?
Egy optikai meghajtó takaróra és egy kulcsra kérdeztem rá, hogy hátha van valakinek elfekvőben, feleslegesen. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Tudunk már valami megjelenési dátumot vagy árat az 54-es modellről?
Úgy értem mikor derül ki hogy xy boltbanmennyibe kerül?
Üdv! -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Az új n54l-ről tudni már valamit, hogy kb mikortól lesz kapható,illetve spekuláció szinten kb mennyibe fog kerülni?
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Kérhetném esetleg én is azt a linket, ami tartalmaz infókat az N54L-ről, és már páran emlegették korábban?
Köszönöm! -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Erről a N54L-ről én is kérnék némi infót, pm formájában. Érdekelne a dolog.
Köszönöm!
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Szevasztok!
Úgy néz ki, hogy ismét tulaja leszek egy ilyen kis ketyerének. Egyszer már volt, de sajnos meg kellett válnom tőle.
Kérdésem az lenne, hogy első körben egy 160-as hdd-n lenne a rendszer, később jó lenne ssd-t venni, de addig amígy a hdd-n van, attól még nem lesz lassú ugye?
Illetve később tervezem bővíteni a ramot is, de első körben a gyári 2gigával menne.
Igazából amolyan torrentes gépként és médiaközpontként használnám. Aarra gondolom elég a 2 giga. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Ismét tervezem egy ilyen masina vételét, viszont lenne egy olyan kérdésem, hoyg várható valami új generációs gép? n50l vagy valami?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)