- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Furcsa hibát produkálnak a Garmin órák
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buluska
újonc
Ezt igy meg is csinaltam, a vegen kiirta a telepitesnel hogy sikeres volt, de nem tudom beallitani a biosban, hogy pendriverol bootoljon a gep. Ebben elfogadnak meg nemi segitseget, ha nem gaz. A biosom tipusat nem tudom, de itt egy kep a boot menurol: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf-JAVA/Doc/images/325/c03768946.jpg
[ Szerkesztve ]
-
buluska
újonc
Sziasztok!
Remélem jó topikba írok, új vagyok még és nem igazn igazodtam ki még a fórumon.
Adott egy HP650 notebook, fél éves , használtan vettem 1 hete. Amikor hozzám került kattogó hangra lettem figyelmes, ezért lefutattam egy hdd tesztet és talált 20 000 szektorhibát. Na most a probléma nem is igazán ezzel van, mert garancia->szervíz->csere, hanem hogy amíg nem kerül szervízbe, kb 3 hét, addig szeretném valahogy feléleszteni mert tegnapra teljesen bekrepált. Windows 8 oprendszer,
Amit most csinál:
Bekapcsolom, majd kiírja hogy hdd smart vagy mi a töcs, egy fos mentsem az adatok etc. Nyomhatok entert, ezért megnyomom, továbbmegy, elkezd tölteni és 1 másodpercere bevillan egy ablak ami azt írja ki hogy hibák vizsgálata valamennyi százalékon van és ujrainditja a rendszert, Megtrténik az ujrainditás, majd ugyanaz a hdd smart, utána enter és kiírja a betöltésnél hp jel alatt, hogy automatikus javítás, ez tart 10 másodpercig és elsötétül a kép 10 percre és megy minden elölről, ujrainditással és minden szarral. Véleményem szerint a sötét képernyőnél kéne valaminek bejönnie.
Mik a lehetőségeim, hogy legalább böngészni tudjak a gépem?
Van valami billentyű amivel előhozhatok valami hibajavítási menüt betöltésnél?
Vagy akármi egyéb?
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszú lett, de igy tudtok minél tbben segiteni ha leírom az egész folyamatot.
Köszönöm szépen mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assassin's Creed Shadows - Íme a gépigény
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Google Chrome
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
- Asus ROG Zephyrus G14 Hordozható Gamer laptop -50% Ryzen 7 6800HS 16GB/1TB RX 6700S 8GB FHD+ 144Hz
- 8-magos 17-colos Asus Tuf Gaming laptop: GTX 1650 Ti // 16Gb ram // 512Gb SSD
- Dell Latitude 7490,14",FHD,i7-8650U,32GB DDR4,512GB SSD,WIN10,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest