Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Maxiri

tag

válasz ABE #3417 üzenetére

Persze, hogy jót... Intel 965GME. Amit letöltöttem a HPtól azt raktam bele. Az Intel Matrix Storage Manager sata driverét XP alatt felraktam, eszközkezelőben KÉZZEL hozzárendeltem (helyesen) és újra próbáltam indítani. Khmm... Ha sata native enabled -del indítom a gépet, akkor az XP-töltéskor a három pötty(töltőcsík) eléri az útvonal felét és kékhalál, reset. Ha sata native disabled-del indítom, akkor éppen halványan felvillan az XP töltőképernyő (még sötét, de épp látszik) és kékhalál, reset. Komolyan mondom, ha ezt úgy mondják Nekem, akkor azt hülyének nézem. Most komolyan, mi a @&$ßđ@&$äß$#& baja van??? Nem hiszem el... Most se oprendszer-választó képernyő nincs, se vista, se xp. Kezdek begurulni. Azt még megtehetem, hogy újrarakom az XP-t visszaállítom a vista bootloadert és maradok vistán. Vagy törlöm a picsába az egészet és újrahúzom az XP-t és utána a vistát recovery dvd-ről. De akkor megint szenvedhetek a satával(ugyanígy :W ) és a vistán lévő beállítások meg minden odavész. :O Most micsináljak?

Új hozzászólás Aktív témák