Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxiri
tag
Persze, hogy jót... Intel 965GME. Amit letöltöttem a HPtól azt raktam bele. Az Intel Matrix Storage Manager sata driverét XP alatt felraktam, eszközkezelőben KÉZZEL hozzárendeltem (helyesen) és újra próbáltam indítani. Khmm... Ha sata native enabled -del indítom a gépet, akkor az XP-töltéskor a három pötty(töltőcsík) eléri az útvonal felét és kékhalál, reset. Ha sata native disabled-del indítom, akkor éppen halványan felvillan az XP töltőképernyő (még sötét, de épp látszik) és kékhalál, reset. Komolyan mondom, ha ezt úgy mondják Nekem, akkor azt hülyének nézem. Most komolyan, mi a @&$ßđ@&$äß$#& baja van??? Nem hiszem el... Most se oprendszer-választó képernyő nincs, se vista, se xp. Kezdek begurulni. Azt még megtehetem, hogy újrarakom az XP-t visszaállítom a vista bootloadert és maradok vistán. Vagy törlöm a picsába az egészet és újrahúzom az XP-t és utána a vistát recovery dvd-ről. De akkor megint szenvedhetek a satával(ugyanígy
) és a vistán lévő beállítások meg minden odavész.
Most micsináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Célegyenesben a Yettel TV
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-book olvasók
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Starlink
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell UltraSharp U2913WM 29" 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) és a vistán lévő beállítások meg minden odavész.
Most micsináljak?
Pyttawrx