- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Akheron
senior tag
Esetleg ''HP Notebook / Laptop topik – hardverhibák'' néven tovább élhetne azért ez is.
Engem legalábbis zavarni szokott, hogy az ilyen márkatopicok rendszeresen a gépek működésével kapcsolatos hibákról szólnak az általános tanácsadás és vásárlási segédlet helyett, bár lehet, hogy egyedül vagyok ezzel.
-
gery07
csendes tag
Szerintem nagyon jók a HP gépek, nagyon nem is tudok mondani tipikus hibát. Egy-két ilyen vinyó kompatibilitás hiba szokott előfordulni, de az már nem minőségbeli probléma.
Igazából nem észrevehető különbségek vannak az nc és az nx sorozatok között, ha végig gondolom ezeket, nem is értem miért van két sorozat. Nem is minőségi különbségek ezek, inkább a felhasználási területben különböznek. Az nc gépek inkább a házi felhasználók számára van kitalálva, több a kényelem, több a gomb, stb. Az nx-eken így kevesebb dolog romolhat el -
Akheron
senior tag
Na, most mindjárt le fognak tolni, hogy minek ennek külön topic.
Bár én speciel haszosnak találnék egy ilyen, külön hardveres hibákkal foglalkozó szaktopikot.
Kérdeznék is nyomban néhányat, ha szabad:
- Mi az általános véleményed a HP gépek minőségéről?
- Mennyire vannak lényeges minőségbeli különbségek a HP NX és NC sorozata között? -
gery07
csendes tag
Helló!
E topik célja, hogy azok, akiknek valamilyen hardveres problémájuk van valamely HP Compaq géppel, segítséget tudjanak kérni akár tőlem, akár egymástól is. Én debug (hibakereső) technikusként dolgoztam egy HP gyárban, tehát egy-két dolgot tudok, ami jól jöhet annak, akinek problémája van.
Segítsünk egymásnak!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest