Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pe00ar

csendes tag

válasz ddsteel #103 üzenetére

Neked mar volt sima es pro is: eszrevettel valami kulonbseget az usb kialakitasa, vagy fedel megerositese kozott?
    "A telefont megerősített és ellenálló, vastag gumi fedeles Samsung USB porttal láttuk el (a fülhallgató aljzat is teljesenvédett)."
    Ezt a samsung dolgot es fedel megerositest csak a pro -nal irjak (az angol nyelvu leirasokban is), a tesztvideokon es a kepeken en viszont nem vettem eszre semmi kulonbseget a ketto kozott.

Mas:
    A 15 szazalekos toltottseg utani 5 perc alatt lemerules nalam teljesen magatol megjavult. Viszont az autos toltesnel jottek elo erdekes dolgok. GPS hasznalata kozben Opel Vectraban tokeletesen mukodott a toltes, sot eleg gyakran le is vettem rola, mert hamar feltoltotte 100 szazalekra. Viszont Volkswagen Touranban szinten GPS -t hasznalva ki is kapcsolt a telefon, mert nem toltotte eleg gyorsan a szivargyujtorol, es baromira melegedett is a telefon (az Opelben nem). Mas telefonnal nem produkalt meg ilyet a Touran.
    Nem vagyok autovillamossagi muszeresz, ugyhogy nem tudom, hogy most a telefon bolondult meg, vagy az auto.

Új hozzászólás Aktív témák