- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
olyan oldalt akarunk(?), ahová nem tölthet fel user képet, úgy, hogy az azonnal meg is jelenik, hanem csak ha valamelyik admin (vagy mind?) jóváhagyta
Igen
egy-egy felhasználó összes képe egy oldalon jelenik meg, nem méretezhetően, nagyíthatóan, csak egymás alatt statikusan
Igen, mint MDPC
a regisztrált felhasználók értékelhetik a fent lévő képeket mondjuk 1-től 10-ig egy skálán. egy képet egyszer.
Jó 5let
a főoldalon megjelenik: a legújabb képek, a legtöbbet nézett képek, a legtöbbre értékelt képek listája
legújabb galériák (3 db), TOP10 (10 darab
)
a képekhez a regisztrált felhasználó hozzászólhat!?
Nem
az adminok közül senki sem ért (vagy ért, de nem vállalja) a webszerkesztéshez, a php-hoz, az admin feladatokat csak abban látja, hogy eldönti egy képsorozatról, hogy felmehet-e vagy sem.
Én sajna nem, ezért is vonakodtam a dologtól...
-
aero.
veterán
Mezei felhasználó nem tölthet fel képet, ide lesz linkelve és innen döntjük el, hogy kikerül e.
Egy oldalon, de szerintem legyen nagyítható.
1-10-es skálán értékelhető képek, nem kell feltétlen regisztrációhoz kötni, de ezt majd eldöntjük együtt.
Főoldal: Képek, dátum szerint, top10-es lista.
A képekhez hozzá lehessen szólni, de szerintem ezt kössük regisztrációhoz, mert jön majd valami robot és ránktukmál egy kis viagrát
Én a weblapszerkesztéshez értek, php-hoz nem sokat.
Kb. ennyi részemről
jer1cho:
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged