- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
zetecR
addikt
pedig hidd el, hogy TRAOD alatt, ha kikapcsolod az AA-t és benyomod a Post Procest, nagyon brutál lesz a grafika.
És a Depth of fieldet, a Heat haze-et vagy pl a Glow-t screenshottal nem nagyon lehet visszaadni.
Amik nélkül végülis élvezhető marad a játék, de ha már azért a pénzért tudja a kártya, kapcsoljuk be, és ne roskadjon össze, mint az FX. -
XeeN
senior tag
Ha valoban ennyi csak a kulonbseg, akkor szerintem tenyleg nem lesz szukseg erosebb gepre, mint amilyennel most rendelkezel. Egyebkent ugyerzem, kezd kicsit kaotikussa valni a HL2 koruli mizeria.
Anno, amikor meghallottam, hogy keszul a HL2 azonnal gyujteni kezdtem 1 jobb gepre. Meg is van a cucc, de asszem a regi konfiggal is szepen futott volna a jatek. (xp2000+ GF4 Ti4200 oc300/530). Mindenesetre addig nem mondok velemenyt sem a Grafikarol, sem masrol a HL2-vel kapcsolatban, amig eloben nem latom/probalom ki.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest