- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz
markknight #8 üzenetére
Ez is jogos, főleg hogy a W11 ellen egyre többen lázadnak (recall miatt most főleg), egyre nő a linuxos tábor is, yt-on minden harmadik random youtuber azt ecseteli hogy éppen vált vagy már át is váltott teljesen.
Én is úgy voltam vele hogy próba szerencse, megvettem az alap m1 airt és amióta megvan azóta nem volt kikapcsolva, csak restartolva update miatt. Nagyon pöpec kis cucc, soha többé ablakosdi.
-
hunluki
senior tag
Mert egyszerűbb. Bekapcsolod és megy, nincs ranked közben windózupdate, nincs driverhiba, nincsenek random bugok (vagy legalábbis kevesebb mint PC-n) mert célhardver.
Én azért váltottam konzolra mert egyszerűen meguntam a PC babusgatást.
Pro hogy olcsóbb és tényleg leülsz és megy, kontra hogy nem 4k240FPS + RT, illetve PC ugye univerzális és mindenre is tudod használni, kérdés hogy valóban használod-e is bármi másra.Mindenki szépen eldönti maga hogy mit szeretne aztán az alapján választ, nekem 8 órányi meló és még kb 4 órányi család után nincs kedvem frissítésekkel bajlódni, örülök ha le tudok tolni pár kör forzát online-ba amikor már gyerkőcök alszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest