- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja és azóta is mélyen semmi infó.. Akkor nagy csinnadratta, példát kellett statuálni, megvolt... Ha mégse bűnös, arról se lesz hír. Bocs, volt róla hír: [link] Pedig ugye terrorista...
5-10 évről indult a dolog... Majd el is sikkadt... Ha tényleg veszélyes akkor miért?
Ha az, akkor persze meg majd ki lesz emelve. Így kerek a világ, biztos jól működik a rendszer.
-
Dr. Szilikát
őstag
Elég furcsán fogod fel a dolgokat, meg persze muszáj volt a politikai nézeteid is becsempészni. Kíváncsi lennék, ha valami kedvenc pártod lenne hatalmon, akkor is "agyarországoznál" és elrettentő példákat emelnél ki közülük?
Miért gondolják egyesek, hogy más is kíváncsi az ő politikai köpködéseire, amikor nem is az a téma? Ja, a hely szelleme jó neked, engem fognak törölni, nem téged.
Holott ennek az ügynek semmi köze a politikához, szimplán bűnügy. Azon belül is szándékos bűncselekmény.
Az ittas vezetés is szándékos, ebben talán nehezebb okosnak lenni, mert a jog enyhébben ítéli meg, mivel az ember nem akart szándékosan ölni, csak "így sikerült". Nyilván ez is nehezen tolerálható, miközben normális gondolkodású ember nem is mer ilyen állapotban kormány mögé ülni. (Egyszer én kerékpárral kipróbáltam, kicsit túlnyomtam. Fejem hátrafordítom jobbra, fordult vele a kormány is, nekimentem egy korlátnak. Tanulságos volt.)
Akit te ilyen hevesen védelmedbe vettél, a rövid leírás alapján is egy végtelen jellemtelen figura benyomását kelti. Sokan utálják / utáljuk az ilyeneket, nem kár érte.
-
bambano
titán
azt kellene megértened, hogy a gyilkos egy polgári történet, egyik polgár megöli a másikat, minősített tényezők fennállásával.
viszont a nemzeti nyomozóiroda az államhatalmi gépezet része, azt megtámadni, pláne megzsarolni az nagyon sok nagyságrenddel súlyosabb bűncselekmény, mint egy gyilkosság.
elfogadom, hogy nem mindenki érzékeli ezeket a finom árnyalatokat.
lehet felesleges a vita abban a kérdésben, hogy mennyit érdemel, mert ez mindenkinek a szubjektív magánvéleménye. de a cselekmény minősítése egy objektív kérdés, abban egyéni érzelmeknek nincs helye. a gyilkos azért nem kap ennyit, mert az ő cselekedete sokkal súlytalanabb.
-
dabadab
titán
Jó, azért ne essünk át a ló túloldalára: egyrészt azért eleve megmérték volna, mert - bár kifejezetten bénán, de - nagyüzemben lopott. Másrészt viszont az igazi pofonba akkor szaladt bele, amikor a rendőrséget akarta megzsarolni, azt tényleg nem kellett volna.
Szó sem volt itt semmi jóhiszeműségről meg "rámutatásról", simán, tök gátlástalanul (és kifejezetten ostobán) kihasznált minden sebezhetőséget, amit talált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LEGO klub
- Diablo IV
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Classic / Xbox 360
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged