- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Garmin topik
- Mobil flották
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
mana
csendes tag
válasz
mr.bullet
üzenetére
hello mindenki
nekem olyan kinom lenne, hogy nem tudok csatlakozni neten a társamhoz, hogy játszunk, heroes 3-al.
kiválasztom a tcp/ip - host utvonalat, kreálok egyx új játékot, és mindig visszadob, hogy több játékos módhoz legalább 2 játékosra van szükség.
Mi ennek a menete, nem kreálni kell előbb egy játékot, és ahhoz kapcsolódik a másik, a megadott ip szerint? -
nem_tom
őstag
UP! Már mindenki megunta a H3 -at? Bár én sem jáccom már vele, de azért csak lehet ezzel a gameval kapcsolatban fórumozni.

-
zsolt13.
csendes tag
szerintem jó játék nem tudja valaki hogy hol lehet pc játékokat letölteni -
-
PazsitZ
addikt
Én kipróbálgattam, de akkor is a 3 a legjobb ez tuti.
A 4ben néhány dolog rosszfele változott, a grafika se győzőtt meg annyira(annyival nem volt jobb).
Az új 5. meg egy vicc szerintem. Egy az egyben lenyulták a war3 kinézetét. Biztos jobban tudnám értékelni, ha nem ismerném a war3-at, de ismerem és ez így gáz.Szerintem. Plussz ez a 3Ds téma a térképen való mozgásban is zavar, távolról már nem szép, közelről alig látok a pályából valamit. Az animációk sem nyűgöztek le egyébként annyira. -
nem_tom
őstag
Én vagyok az ''paaa'', csak nevet váltottam, mert nem tetszett!

Nekem valahogy nincs is sok kedvem kipróbálni a többi részét a ''H'' -nak...
-
Balleva
tag
Hi!
Szerintem is a 3. rész volt a legjobb. A 4. is tetszett, de a Heroes 5 már egyátalán nem tetszik.
Szerintem így 3d-sen kevésbé átlátható a térkép. A sok csiri-viri akciójelenet a küzdelemben is teljesen felesleges szvsz, hiszen ez egy stratégiai játék. A története miatt játszom csak végig.
[Szerkesztve] -
paaa
csendes tag
Hy all!
Ez nagyon királyos game, de sose tudtam megnyerni.
Én csak a H3 -al nyomtam, még sose láttam a többi részét. 
-
Dilikutya
félisten
És ezt minek uppoltad?

Amúgy elkerülendő a felesleges nyavajgásokat, hogy honnan lehet letölteni, itt egy rendkívül kedvező ajánlat, mindössze 1990Ft az összes kiegészítővel együtt: Bővebben: link -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Up!
-
.:InnoMan:.
senior tag
Addig is néz körül itt:
http://warez.lap.hu
Ezt sajnos csak warez oldalakon találod meg!
[Szerkesztve] -
karyo
senior tag
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
Sajna nekem a H4 nem jött be. Viszont menrég megjelent a Heroes 3,5 , ami csak SOD-al megy, ezért kell. (Wages Of War)
-
karyo
senior tag
Tudom, hogy nem warez, de a progi régi, és nagy kedvencem volt a sima H3, ezért kéne a SOD. Ha valaki tud url-t ahonnan le lehetne szedni, ne tartsa titokban!
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Google Pixel topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Packeta
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Katana 15 HX B14WEK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lol. 

Szerintem így 3d-sen kevésbé átlátható a térkép. A sok csiri-viri akciójelenet a küzdelemben is teljesen felesleges szvsz, hiszen ez egy stratégiai játék. A története miatt játszom csak végig.