Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
Üdv Emberek!
egy kis segítségre lenne szükségem: szükségem lenne egy eredeti connect3D márkájú ATI Radeon 9600 hűtőbordára, még hozzá olyanra amibe nem volt gyárilag se, maszek se csavaroztak még soha hűtőventillátort. a helyzet az hogy a videokártyám behalt és nem érvényes a garancia sérült hűtőbordával, mert ráfogják hogy azért mert én belecsavaroztam...
lehet úgy feltenni ventillátort hogy úgy okozok sérülést hogy hónapokig megy a felcsavarozott ventillátorral és csak aztán egyszer behal...?
Végső soron az is jó ha egy dettóra pontosan és hajszálra ugyanolyan hűtőborda lenne valakinek fölös mint ami nekem kell, noha nem connect3D-s. A Sapphire-é teljesen más azt tudom. De lehet hogy 9200-es Radeon-é uo. nemtom. Nem lennék hálátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Formula-1 humoros
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Kingston NV3 szériás SSD-i 22 x 30 mm-es verzióban is polcokra kerülnek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest