- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Derrrick
tag
Szóval a problémám az, hogy a BIOS-ban történő babrálást követően nem indult újra a gép. Erre fogtam a CMOS jumpert előírás szerint nulláztam (15 másodperc várakozással), utána újraindít. A boot után a cucc (Barton 2600+, alapban 166MHz, 11.5x) 100MHz-en 11.5x szorzóval elindult, az XP felállt. Hurrá! Azonban reboot után másodszorra már nem indult el újra a rendszer. Ugyanígy nem indult el, ha még az első induláskor a BIOS-ban megpróbáltam az alap órajelet (vagy bármi mást ami reboottal jár) beállítani.
Kérlek segítsetek, eléggé meg vagyok szorulva és nem tudom merre is van az előre. Ha ez segít, egy Biostar M7NCG 400-as lapom van.
Köszönöm előre is a tippeket.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GTA V
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest