Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
WillChi
őstag
-
ecartman
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy van nekem egy OLYMPUS C-720 típusú gigit gépem.
Az történt, hogy nem régiben sikerült leejtenem egy mámoros pillanatomban, és az optika része megfeküdt. Pontosabban eltört benne valami foglalt féle, de csak az optika a bibis, ami külön is van. Maga a gép kifogástalan!
Ebben kérném a segítségeteket, hogy mit lehetne tenni, arra gondolotam hogy szerzek egy másikat aminek az opikája jó és áttrakom azt. Az olympus szervízt nem is kérdztem, egy barátomnak 16ezer forintért adtak töltöt a talált gépéhez, akkor a javításért mit kérhetnének!
Ha netán valakinek, vagy ismerősének lenne igy ilyen hibás gépe akkor érdekelne!!
Köszönet!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon DR-M260 Dokumentumszkenner
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- HP Smart Tank 725 All-in-One tintatartályos nyomtató (printer/szkenner) Bontatlan
- 2 db Brother Orink TN2420 utángyártott toner eladó (1 bontatlan +1 db csak felbontott, de új)
- EPSON WorkForce ES-580WII profi szkenner
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- DAHUA 16GB DDR4 2666 és 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest