Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
WillChi
őstag
-
ecartman
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy van nekem egy OLYMPUS C-720 típusú gigit gépem.
Az történt, hogy nem régiben sikerült leejtenem egy mámoros pillanatomban, és az optika része megfeküdt. Pontosabban eltört benne valami foglalt féle, de csak az optika a bibis, ami külön is van. Maga a gép kifogástalan!
Ebben kérném a segítségeteket, hogy mit lehetne tenni, arra gondolotam hogy szerzek egy másikat aminek az opikája jó és áttrakom azt. Az olympus szervízt nem is kérdztem, egy barátomnak 16ezer forintért adtak töltöt a talált gépéhez, akkor a javításért mit kérhetnének!
Ha netán valakinek, vagy ismerősének lenne igy ilyen hibás gépe akkor érdekelne!!
Köszönet!
Aktív témák
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Panasonic DP-8035 Multifunkciós nyomtató
- TP-Link TL-PS110U USB nyomtatószerver.
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest