Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
Most egyenlőre elkezdesz porbelezni, aztán majd figyeled a hirdetéseket, hátha szembe jön egy palack. Ne vegyél nogas gépet szerintem.
Én a héten mókoltam egy kerítést, nem gondoltam odagürizni a céót azért a kis munkáért (12 varrat) teljesen offroad volt a terep, dzsungeldzsindzsával tarkítva. Szép lett jó lett (2es falú zártszelvények belső sarokvarratok, utálom bundással) talán 1 lukat pukkantottam azt is berakosgattam. Kis trafóm az 5ödik varat után elment kávészünetre (túlmelegedés lámpa) aztán minden második után. A 10 perces meló így lett másfél óra, közben csináltam mást :-)) de céóval kb 5 perc alatt készrevarrtam volna ezt. Mit mondtam az elején? Ne vegyél csak mma gépet. meg nogast se akkor már lúd legyen kövér, vegyél most egy alap vállalható kis mindenest. Nekem így elsőránézésre ez a panelectrode vállalhatónak tűnik. Az az 1 kg dob az semmi, de évi 2 hefteléshez teljesen okés.
Ja panelectrode er23 2,5 vs lincoln omnia 2,5 semmi különbség nem volt, mindkettővel ugyan olyan béna vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple MacBook
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest