Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz KaraDani #56442 üzenetére

    Még a wilddel kapcsolatban egy olyan kérdés, hogy a hónap végi eredményeknél külön külön nézi a rendszer mindkettőt vagy csak a jobb helyezést elérőre kapok ládát? Magyarán opció az, hogy mindkettőt játszom?

    Egyébként sztem aki nem játszik olyan sokat és nem költ sokat a játékra annak talán könnyebb a wild. Ezzel a legutolsó 2 kieges rotációval az a baj, hogy simán a napiküldikből, néhány arénából elég nehéz tartani a tempót. Hónap első felében már lvl 18-20 on ilyen full egyforma netdeck paklik jönnek, amik ellen lapok hiányában nem igazán lehet mit tenni standardon. Wildon nincs ez a sietség, ott ha egyszer volt egy jó paklid az mindig jó lesz, nem futnak ki alólad a lapok rövid időn belül, sőt hát soha :)

    Szóval szerintem a wildnek is megvan a maga létjogosultsága. Az annak jó, aki nem tud haladni a metával, nem akar költeni a játékra csak nyugisan gyűjtöget. Ha összejön 1-1 jó pakli akkor nem kell attól félni, hogy mindjárt cserélheti le mert 2 hónap és jön az új kieg, aztán törheti be a drágán megszerzett lapjait. Szal én teljesen megértem.

Új hozzászólás Aktív témák