Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JNashville

    senior tag

    Rank 10 környékén volt egy kis gyengélkedés, de megint veszett jó a Reno Mage, ma 7-2-t mentem vele, el is értem a Rank 8 közepét. Egyre többször látom azt, hogy teljesen világtalanul játszanak az ellenfelek, körbejátsszák a Mirror Entityket, majd amikor már gyanakodnak, hogy ez Freeze, akkor a Doomsayert. Utóbbit ki is vettem belőle, nagyon ritkán jött össze a kombó (nyilván, mivel 1-1 van csak benne, külön-külön viszont fos a két lap), raktam be viszont Earthen Ring Farseert és MC Techet helyettük.

    Egyrészt sokkal jobbak a gyors hordák ellen, ami általában elég para, plusz mindkettő kiválóan kombózik az Echoval és a Brannal is. Toshley is bekerült próbaképpen Sylvanas helyett, eddig átlagos, néha jobb volt, néha rosszabb.

    Ma még a full antiaggro Control Warriort is sikerült megalázni, ami Freeze Mage-nek auto concede.

    Decklist + -egy-egy átlagos meccs vége.

    Hátrány, hogy nincs 10 perc alatt meccs, plusz nagyon kell vágni, hogy mikor mi van bent, hány lap a kézben, hogy a Duplicate-Toshley-Echo miatt ne legyen elégett lap. Számolni kell azt is, hogy milyen leszedést mire tolsz el, pl. BGH-Boom, Poly-Tirion, stb., mindig a legoptimálisabb megoldás kell. Ezért létrázásra csak akkor ajánlom, ha egyrészt megvan minden lap bele, másrészt nagyon unod már a Tier 1-2 dekkeket (amiket egyébként jó eséllyel bezúzol, ha nem húzott az ellenfél nagyon beteg módon).

    szerk.: balfaszul kopiztam ki, a dekk elején van még egy Chow és egy Flamecannon.

    [ Szerkesztve ]

    MARVEL AT HIS MIGHT!

Új hozzászólás Aktív témák