Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz whitezo88 #43806 üzenetére

    Nyílván már itt is többször felmerült az aréna draft probléma. Nem hiszem, hogy olyan komoly erőforrásokat kellene beleölniük, hogy 3 helyett 5ből vagy késöbb még többől lehessen pickelni. Viszont láthatóan más módszert szeretnének, vagy annyira hátul van a prioritási listán, hogy szimplán nem érdekli őket.

    Ugye a következő új boosternél ez még komolyabb probléma lesz, mert nemcsak a lapok nőnek hanem az "értékes" paklira is lényegesen kevesebb esélyed lesz.

    Azt meg nem is merem remélni, hogy egyidőben két komoly újítás is jönne. Pedig nemhiszem, hogy annyira elenyésző lenne azok száma akik fizetnek egy aréna belépőért. Bár az is igaz, hogy ez az utóbbi időben erőssen közelíthet a 0hoz. Egy aréna szűz játékosnak aki jó esetben az első 10 draftjából jó ha 4wines átlagot ki tud hozni nem igazán nagy motiváció, hogy booster vásárlása helyett a "drágább" arénát válassza.
    Ugye itt van még a ranked változása is, már nem 3-4deck jön szembe (félre értés ne essék én örülök ennek), ezért gondolom ott is megtalálják azt a változatosságot, amit régen csak az aréna adott meg.

    Egy öregmotoros még mindig tud 6-7wines átlagot menni, estleg magasabbat is ha csak a sztár kasztokból pickel. Viszont sajnos az is igaz, hogy régen a mage volt a domináns most pedig a paladin, 70%ban biztos lehetsz, hogy az jön szembe, lehet még több is.

    Üdv.: Chronos

    u.i.: csak érdekesség képpen, hogy mennyire is vicces a helyzet, az utolsó lock draftomban egy démon volt, a voidcaller. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák