- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorcsev001
csendes tag
válasz
El Kebir #1051 üzenetére
A Nintendobol egy 3 részes RCA viszi a videót és a hangot is(1x piros 1x fehér és 1x sárga). Új monitorok gondolom nem tudják fogadni az ilyen jelet. Akkor viszont marad a tv tuner kártya, amiből szereztem is egy Pinnacle minitv dvb t 5101-et , csak éppen nem tudom hogy win 7 64 bitre hogyan és mit kell telepíteni ehhez
Ehhez meg egy RCA to Coax átalakító kell.Már ha van ilyen. -
gorcsev001
csendes tag
Sziasztok!
Analóg jelet sugárzó Super Nintendo konzolt szeretnék egy dellu2713hm re kötni. A konzol RCA kábellel rendelkezik, ehhez szeretnék vásárolni RCA - HDMI átalakítót, majd a hangot a monitorból hangszórókra kivezetni. Lehetséges vajon hogy kép és hang is legen?
-
gorcsev001
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy Asus 7770 kártyát http://www.asus.com/Graphics_Cards/HD77701GD5/ , van rajta HDMI 1.3, vettem egy 4k átvitelt támogató HDMI kábelt, illetve van egy 2560x1440 et támogató Dell u 2713hm em. Ennek ellenére maximális felbontás amit elértem az a sima full hd. Nem engedi feljebb rakni. Kábelből kipróbáltam másik 4k átvitelűt, azzal sem ment. Egyik kábel 1,5m másik 2m volt, szóval nem M7 es hosszúságú kábelekről beszélek. Dual dvi-dual dvi kábellel megy, de arra a portra másik monitor van kötve. DP kábelt sehol nem találtam, de valószínűleg rendelek egyet. Nem értem a HDMI vel mi lehet a probléma. Tippetek van esetleg ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AOC AGON PRO PD49 - 49", OLED, 5120x1440, 240Hz, 1800R, 0.03ms, HDR400 - Új - Eladó!
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor - van hibátlan és apró hibás is olcsóbban!
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged