Új hozzászólás Aktív témák
-
edhelharn
csendes tag
válasz
King Unique #55643 üzenetére
Valóban, rosszul csináltam. Most már jó. Köszi szépen!
-
edhelharn
csendes tag
válasz
edhelharn #55608 üzenetére
Valaki?
"Sziasztok!
A külső HDD-m újfent rakoncátlankodott (volt már ilyen, hogy nem volt hajlandó beolvasni a gép), így futtattam rajta egy Check Disk-et. Ez javított is rajta hibákat, viszont azóta a következő hibaüzenetet kapom, ha rádugom a gépre: "F:\ nem érhető el. A hozzáférés megtagadva." A Tulajdonságoknál a Biztonság fülön adtam neki hozzáférést, a tulajdonost is beállítottam, ill. próbálkoztam más betűjelet rendelni hozzá, de semmi változás.
A vicc, hogy ugyanakkor Total Commander-rel simán meg tudom nyitni, minden rajta van sértetlenül, tudom a rajta lévő fájlokat másolni, megnyitni, stb., de maga a Windows "kívülről" (vagy hogy' fogalmazzak) meg nem fér hozzá.
Mi a jó ég lehet szerintetek a probléma?" -
edhelharn
csendes tag
Sziasztok!
A külső HDD-m újfent rakoncátlankodott (volt már ilyen, hogy nem volt hajlandó beolvasni a gép), így futtattam rajta egy Check Disk-et. Ez javított is rajta hibákat, viszont azóta a következő hibaüzenetet kapom, ha rádugom a gépre: "F:\ nem érhető el. A hozzáférés megtagadva." A Tulajdonságoknál a Biztonság fülön adtam neki hozzáférést, a tulajdonost is beállítottam, ill. próbálkoztam más betűjelet rendelni hozzá, de semmi változás.
A vicc, hogy ugyanakkor Total Commander-rel simán meg tudom nyitni, minden rajta van sértetlenül, tudom a rajta lévő fájlokat másolni, megnyitni, stb., de maga a Windows "kívülről" (vagy hogy' fogalmazzak) meg nem fér hozzá.
Mi a jó ég lehet szerintetek a probléma?
-
edhelharn
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek mitől lehet az, hogy a külső vinyóm (WD) kék halált csinál a gépnek? Tegnapelőtt kezdte el, és azóta egy-két órás működés után rendre teljesen befagy tőle a gép, felugrik a kék ablak (elolvasni persze nem lehet mit ír, mert teljesen szétugrik a monitor képe) majd újraindul, de addig nem is tölti be a Windowst rendesen, míg ki nem húzom a vinyót.
Tegnap átfuttattam rajta az Advanced SystemCare-t, de nem talált rajta szektorhibát, és a Smart Security sem jelezte, hogy vírus lenne rajta.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged