- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
válasz
intensa_man
üzenetére
Semmi jele nincs annak, hogy rossz lenne. A Crystal szerint is jó a kondíciója, minden értéke tökéletes, 18 fokos szobában 28 fokos folyamatos játék mellett, hűtés nélkül. Közvetett hűtés van rajta, de direkt lekapcsoltam pár nappal a vásárlás után, mert szobahőn tartotta, aztán nem tudom, hogy mennyire egészséges 18 fokon pl.
-
intensa_man
tag
válasz
intensa_man
üzenetére
A saját kérdésemre a válasz, ha esetleg mást is érdekelne egyszer....
Kellett inicializálni, de formázni nem. Így már látta az Acronis true image 2015, és simán megcsinálta a másolást. Természetesen minden partíciót beletettem az image-be.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
intensa_man
üzenetére
Ha a másik gépen is Gpt-re van formázva az adattároló, akkor fizikailag működhet a másolás. Az nagyobb gond lenne, ha nagyobb méretet másolnál, mint az "új" meghajtó mérete. A program kezelni tudja méretbeli különbségeket. Ez nem jelenti azt, hogy egyből el is indul. A boot információk is kellhetnek, ami régen a lemez elején volt. A GPT-nél nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Fotók, videók mobillal
- Battlefield 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest