- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
válasz
intensa_man #43230 üzenetére
Semmi jele nincs annak, hogy rossz lenne. A Crystal szerint is jó a kondíciója, minden értéke tökéletes, 18 fokos szobában 28 fokos folyamatos játék mellett, hűtés nélkül. Közvetett hűtés van rajta, de direkt lekapcsoltam pár nappal a vásárlás után, mert szobahőn tartotta, aztán nem tudom, hogy mennyire egészséges 18 fokon pl.
-
intensa_man
tag
válasz
intensa_man #43193 üzenetére
A saját kérdésemre a válasz, ha esetleg mást is érdekelne egyszer....
Kellett inicializálni, de formázni nem. Így már látta az Acronis true image 2015, és simán megcsinálta a másolást. Természetesen minden partíciót beletettem az image-be.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
intensa_man #43193 üzenetére
Ha a másik gépen is Gpt-re van formázva az adattároló, akkor fizikailag működhet a másolás. Az nagyobb gond lenne, ha nagyobb méretet másolnál, mint az "új" meghajtó mérete. A program kezelni tudja méretbeli különbségeket. Ez nem jelenti azt, hogy egyből el is indul. A boot információk is kellhetnek, ami régen a lemez elején volt. A GPT-nél nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest