- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
-
Blaze71
őstag
válasz
BafyZsolt #7646 üzenetére
Szia!
Már bocsi, de az ASUS A7V8X-X alaplap egy SocketA, avagy S462 AMD, nem P3. Nekem is volt ilyenem, a maga idejében nem volt rossz lap. Csak a fránya VIA chip miatt nem tudott valami nagy teljesítményt, de akár még játékra is jó volt. Viszont megevett mindenféle hardvert, nem akadt vele össze semmi.
Mindjárt visszaolvasok, hogy mi is volt a problémád eredetileg.
Megnéztem az eredeti problémát.
Szerintem is azzal lesz baj, amit már többen is írtak. Az XP eredetileg csak 120 GB-ot ismer fel, amit az SP2-vel már korrigáltak. Telepítsd újra a rendszeredet XP SP2-vel és ha eredetileg meg volt rendesen formázva NTFS-nek, akkor már úgy fogja látni. Az már más kérdés, hogy ez a lap nem tudja még az USB 2.0-át, de ez csak sebességben számít, igaz ott nagyon.
-
Isten88
senior tag
válasz
BafyZsolt #7667 üzenetére
Amit már egyszer el**szott, azt úgy is fogja látni. Legfeljebb megpróbálhatsz valami partíció-visszamentő programot alkalmazni, de ezt csakis egy újabb gépen tedd meg, mert valószínű, hogy ugyanúgy nem tudja majd megcímezni a régi géped azt az adatot, ami már az adatvesztésnél is túlcsordult.
És ha veszek egy új gépet? akkor avval látni fogja?
Ha sikerül visszamentened a partíciót, akkor igen, máskülönben az is csak RAW-nak fogja látni, amíg vissza nem meted, vagy nem formázod le újra.Szóval vissza kell valahogy alakítanom vagy hardware csere?
Ha tudod, alakítsd vissza, hátha sikerül. Hogy hogyan kell, olvasgass egy kicsit vissza ebben a topikban, az utóbbi időben volt szó róla.
A vinyót garanciával emiatt nem fogják kicserélni, mivel semmi baja nincs, legalábbis ez nem "fizikai" hiba, egyszerűen csak nem tudja kezelni a géped, csak egy bizonyos határig (120 GB).Szívesen... ;)
-
iroques
csendes tag
válasz
BafyZsolt #7646 üzenetére
BafyZsolt winowsxp sp2 vagy magasabb sp számú és nem lesz több gondod a vinyóval. Egyébként a registryben egy (fejből nem tudom, hogy pontosan hová) biglbaenable=1 kapcsolóval kiküszöbölhető a probléma, de az sp2 biztosan segít, a 120Gigánál nbagyobb vinyó nem fog többé RAW módba váltani. Üdv
-
Isten88
senior tag
válasz
BafyZsolt #7612 üzenetére
RAW-ba nekem akkor tette vissza, mikor p3-asba nyomtam a 160-as vinyót még régen és 120 giga fölé ment az írás...milyen régi gépben használod Te azt a vinyót? Mert ha a 48 bites nemtudommit nem támogatja az alaplapod, akkor garival nem fogják neked kicserélni...mert nincs baja a vinyónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Haditechnika, harcászat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 4
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest