- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cickánykoma
tag
válasz
lazydog
üzenetére
A Vistát azért tettem fel mert valamivel működtetni akarom tűrhetően a gépemet és az XP-t sehogy se sikerült feltelepitenem úgy, hogy kielégitően működjön (fagyások, újraindulások stb.).
Nincs SP2-s telepitőm, sima régi XP-s telepitőm van, utólag szoktam rárakni az SP2-t.Hozzátenném, hogy nem az ötszöri telepités kutyult, hanem már rögtön az ELSŐ alkalom tette tönkre az adataimat.
Hibaellenőrzésemből kiderült, nagy a valószinűsége, hogy a RAID kártyám művelte problémát.
Ezzől függetlenül lehet a memória vagy az alaplap is rossz. Ezt csak ünnepekkor tudom majd letesztelni ha hazaviszem Mo-ra a gépet."A feltelepített XP-d első változat ami nem tudja kezelni a nagy winyókat. Itt olvashatsz a problémáról."
Érdekes, mivel mióta ez az XP telepitőm van meg eddig soha nem volt gondom a nagy vinyók kezelésével. Az Xp nem egyszer lett újratelepitve és mindig látta megfelelő méretben és adattartalommal a nagy vinyóimat.

" A HDSentinellel kikapcsoltatni az automatikus CHKDSK-t (ne tegyen még nagyobb kárt). Feltenni a GDB-t. Berakni és formázni a célwinchestert."
Bocs, de ez a rész szinte kinaiul hangzott.
1. Hol kapcsolható ki a CHKDSK a Sentinelben?
2. Mi az a GDB???"Az alap hiba viszont valahol a gép hardware-e. Memóriahiba, stb... "
HDsentinel és mások is a memóriára tippeltek a Hdsentineles topikban. Végül sikerült letesztelnem a memóriát DOS módban javasolt programmal, de nem talált semmit. Szerintem meg az alaplap hibás v. a processzor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Raspberry Pi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pentax DSLR topic
- További aktív témák...
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő