- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
LonGleY #33150 üzenetére
Jól látod. Mindenütt csak ajánlom. Ennek az az oka, hogy a kollégám kezébe szoktam adni az ilyen drive-ot, és ő a speciális firmware kezelő HW-en végzi el. Ha azt elkezdeném leírni, ott mit kell vele csinálni szerintem nem lennél okosabb tőle. Így marad az, hogy elmondom mit keress, mert a megoldás várhatóan ott lesz.
U.i.: Nem szeretem a másik helyett ingyen megcsinálni a dolgokat, de ha tudok, ötletet, utat ajánlok. Még ez sem biztos, hogy jó, de talán kiindulási alapot jelenthet, így talán hamarabb meg tudja oldani a problémáját. Igaz, időnként kellhet kreativitás is hozzá.
-
djculture
félisten
válasz
LonGleY #33150 üzenetére
Szerinterm meg vidd el egy kolégához és az megnézi hogy mi a pálya vele, mert nem tudom mit alkothatsz amit ajánlottam samsung gyári hutil simán kezeli. Ha tízet nem néztem meg ebben a hónapban pont ugyanazt a típust akkor egyet se...Abban pedig simán SET MAX ADDRESS : Resizing capacity beállitást kell megnézni hogy nincs e átállítva...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest