Hirdetés
- iPhone topik
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz27
csendes tag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
Nagyjából már túl tettem magam a dolgon, mivel műxik hibátlanul, egyik teszt progi sem talált hibát rajta és találtam egy külföldi fórumot is ahol kitárgyalták a problémát és a WD is elismerte:
[link]
Köszi mindkettőtöknek...
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
nincs gond itt van egy elég jo bolt a közelben ilyen aproságért nem kavarok jöttem hazafelé tegnap (karácsonyi bevásárlásbol) bementem volt 3 féle ráböktem a szimpire azt anyi. persze van halkabb is olcsobb is de jó igy.
-
szállitó
senior tag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
nem irtad hogy zoty tol vegyek ... vettem pc boltba volt még sodex ajándékutalványom igy ott ahol azt elfogadják ebböl adodoan nem is keresgettem bementem pofás volt tetszett a csatlakozoja megvettem. jó. enny.
-
szállitó
senior tag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
csak vettem egy hütöt hült is 10fokot most 27-28 a 24 fok os szobában. csak zajos nem kaptam olyat amit belinkeltél.
-
szállitó
senior tag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
a 47 fok gondolom valamikor töredezésmenetsités alatt volt figyelem és kész,azért köszi a jótanácsot.

a problé,mára esetleg megoldás
valaki
(800) -
szállitó
senior tag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
már igy is nagy a zaj... amugy 37-39 között megy 1215 óra után 96/96% os a Hddlife pro szerint de egy gondom azért van nem találok kb 15GB ot a 250böl lát a gép 244et a win 233 at eddig ez oké DE kb van 6GB rajta és a gép/taotál szerint 20 a win szerint 21 Gb holmi van rajta én meg nem látom hogy mi és ez idegel. esetleg tud valaki tanácsot ? vagy valaimilyen progit ami felfedi a nem látott anyagot...?
pls ... -
Tomi 16
őstag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
lehetséges hogy Winfos alapjáraton volt de szerintem elég valószínű hogy Game után melegedett fel ennyire
-
Tomi 16
őstag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
A sínbe bele van rakva a Wincsi és szemből fújja rá.
jó mondjuk nálam 30-31 fok van a szobában meleg van nagyon hogy ne fázzak de azért látszik hogy ott a 14cm-es művelkedik. -
Tomi 16
őstag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
Az enyémet meg az Extreme Engine 3T 14cm-első ventilye fúlya.
átlag:29fok. -
Calogero
addikt
válasz
yakuza.tora
üzenetére
Tökmindegy hogy mivel hűtik. Ha a senzor hibás akkor sem fog nem reális adatot adni, akrámit is tesz alá/elé/mögé/fölé
CSak hogy On is legyek
Az én forrófejű Maxtor D10-sem alapon 30 terhelve 38 fok körül szaladgál.
Egy 5 Volton üzemelő 9cm-es venti fújja le róla a meleget
A vinyó előtt úgy van elhelyezve a venti, hogy a venti motorjával van egy síkban a vinyó. -
Calogero
addikt
válasz
yakuza.tora
üzenetére
Persze hogy nem gömbölyű, egyszerűen rosszul mér, hibás a szenzor a vinyón, nem valós adatokat küld.
Mert aki elhiszi hogy ~2x fokos szobában ténleg 6 fokos a vinyó speciális extra hűtés nélkül, az elég kevés fizika órán volt bent a suliban, vagy ha bent volt akkor feleslegesen.
[Szerkesztve] -
Napster01
tag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
-
Warnen
tag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
Folyékony nitrogénnel, vagy fagyasztókamrában gépezik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest