- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illidan
tag
Figyelembe véve, hogy két hete, amikor a posztot írtad, sokkal hidegebb volt, mint most, nagyjából reálisnak tűnnek a mért értékek. A Samsungnál talán csalhat lefelé 4-5 fokot. Hűtés nélkül egy kicsit keveslem a hőmérsékletét.
Nálam most az alábbi értékeket mutatja a gép, 28 fokos szobahőmérséklet mellett:
- Hitachi 7K1000.B: 35°C
- WD WD15EADS (5400rpm): 33°C
Egymás alatt van a két hdd egy CM rekeszben, amit egy kicsit átalakítottam.Sajnos muszáj voltam az egész racket darabokra szedni, mert teljesen alkalmatlan volt arra a célra, amire eredetileg szántam, nevezetesen a winchesterek rezgéseinek elnyelésére. Jelenleg gumis rögzítéssel vannak benne a hdd-k, ami azért lényeges a hőmérsékletük szempontjából, mivel nem tudnak hőt átadni a ház fém részeinek. Ez nem igazán előnyös, de legalább a rezgést is sikerült teljes mértékben kiiktatni. Az ideális hőmérsékleten tartást pedig megoldja a kicsit hangos CM ventilátor helyére szerelt 12 centis Coolink SWIF 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi