- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Hirdetés
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed_007
aktív tag
válasz
ribarszki #32396 üzenetére
Nekem két márkás farmerem szakadt szét az első héten; igaz, nem a combján, hanem a fenékrészen. Egyiknél leguggoltam cipőfűzőt kötni; a másiknál csak feltettem a lábam egy korlátra, szintén cipőfűző miatt. Tíz-tizenöt centis hasadások lettek...
Az első nadrágnál még próbálkoztak a (skandináv) márkaboltban, hogy biztosan a mosógép súrolta ki (még nem is mostuk, a negyedik napon történt), a második esetnél már utaltak rá, hogy ha egy anyagot 10-15 évig tárolnak, majd utána szabják és varrják, előfordulhat, hogy... -
Ed_007
aktív tag
válasz
Csabroncka #31871 üzenetére
Az LG-nk indításkor "megbillegteti" a dobot (felteszem, ekkor határozza meg, mennyi ruhát tettünk bele) és a vizet ezt követően kezdi beengedni, és a mosás végéig hátralevő időt is ezt követően írja ki.
-
Ed_007
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #31859 üzenetére
Nekünk LG FH296WDS van. Fogalmam sincs, mennyi vizet használ fel 7 kg-hoz, nem szoktuk teletömni. Mosószermaradékot még nem észleltem a ruhában.
Csendes, korrekt kis gép; kb. háromnegyed év alapján megítélve. -
Ed_007
aktív tag
Porszívóból kb. két hónapja használunk Dyson v8 absolute+ típust. A korábbi kb. 15 éves Philips géppel alapvetően elégedettek voltunk, de kényelmetlen volt a kábelt ide-oda pakolgatni, meg konnektorból konnektorba dugni, amikor porszívóztunk, ráadásul a porszívóház itt-ott megakadt mozgatás közben stb.
A Dyson akkumulátoros, porzsák nélküli, egy kézzel feltehető-eltávolítható toldalékokkal. Egy álom a korábbi (egyáltalán nem rossz) géphez képest, és döbbenetes mennyiségű koszt szed össze - sokkal többet, mint a hagyományos porszívó. Nem csak abból látszik a különbség, hogy egy-egy porszívózás után mennyit ürítünk a portartályból (korábban meg a porzsákból), hanem abból is, mi megy a felmosóvízbe, ha porszívózás után fel is törtünk. A víz nyilván piszkos lesz most is, de sokkal kevésbé, mint a hagyományos porszívó után takarítva, és kevesebb (kutya/macska) szőr kerül a vízbe (=többet szed össze a porszívó).
A porszívózási szokásaink nem változtak: korábban és most is naponta porszívózunk, cipőt a bejáratnál tesszük le. Fő koszforrás a bejáró kutya és macska (pedig a kutyának bejövetel előtt lábmosás van).
Ha telik rá, érdemes meggondolni a Dysont. Könnyű is, ami a páromnak azért szempont; van hozzá kárpittisztító fej, szőnyegtisztító fej és további tartozékok, amelyeket elő sem vettünk még. Egyedüli hátránya, hogy a töltése több óráig tart, viszont sokkal gyorsabb vele takarítani, mint a korábbi típussal, szóval csak esetenként merül le a teljes ház tisztítása során (leginkább, ha elfelejtettük korábban töltőre tenni). -
Ed_007
aktív tag
válasz
Voice24 #23543 üzenetére
AEG mosógépemet úgy javította a márkaszervíz (garanciaidőn kívül), hogy a hazai vezérigazgatóval leveleztem, mert a márkaszervizet reménytelennek tartottam (nem találták a gépet, amikor érdeklődtem, utána ...) eh, utána ingyen javították, ami szép gesztus, de kb. másfél hónapig nem volt gépünk.
A vezérigazgató azóta már más, a szervíz és az ottani emberek ugyanazok.
Megfogadtam, az AEG-et gyártó csoporttól soha többet semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Gaming notebook topik
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest