- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Most nézem, hogy ott is feljebb vitték az árát 35-ről 40-re, a fene
-
Dufresne
addikt
-
Dufresne
addikt
Nézegetek hangfalakat az erősítőhöz és nagyon sok 6ohm-os névleges ellenállásút találok. Ezeket mennyire ajánlatos, vagy éppen nem ajánlatos rákötni egy ilyen erősítőre, aminek hangszóró csatlakozóira 8-16omh-ot ajánlanak?
És még egy, van olyan oldal, ahol a névlegeset és van ahol a zenei terhelhetőséget írják nagyobbnak (teljesítményben), na most a kettő közül melyik az igaz? A névleges, vagy a zenei terhelhetőség a nagyobb? -
Dufresne
addikt
válasz
p_milan #3640 üzenetére
Mondjuk van egy konzolod és abból HDMI kábelen keresztül előbb az erősítőre kötsz rá és utána abból megy tovább egy újabb HDMI a megjelenítőre. Így az erősítő kapásból megkapja és megszólaltathatja a digitális hangot. Ugyanez fennáll pl DVD lejátszó esetén.
Mondjuk sztem ez csak akkor jöhet jól, ha a megjelenítőnek nincs digitális, vagy optikai hangkimenete. Amúgy meg a legtöbb dvd lejátszónak minimum van digitális hangkimenete, amihez akkor már egyből nem kell hdmi.
Szóval ez inkább ilyen divat dolog sztem, mint valóban hasznos. Könnyebb eladni valamit manapság, ha több HDMI csatlakozó van rajta, még ha nem is használja utána az aki megveszi. -
Dufresne
addikt
Közben azt néztem, hogy egy ilyen külön sbu-nak is, legalábbis pl ennek vannak még kimenetei és ha azokra nem kötök semmit, akkor ott a kimeneti végfoknál nincs gond
-
Dufresne
addikt
Sziasztok!
Vettem egy ilyen: JVC erősítőt. Van egy Genius SW-5.1-es hangrendszerem, amiről a első-hátsó és center sugárzókat már rá is kötöttem, de még szeretném a mélynyomóját is rákötni erre, csak nemigazán tudom, hogy ezt hogyan oldjam meg. Ebben szeretném a segítségeteket kérni, vagy ha nem itt kéne, akkor a megfelelő topicba való átirányítást.
Előre is köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- VoIP telefonálás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest