Keresés

Aktív témák

• Tulujus

csendes tag

válasz #09634560 #39626 üzenetére

Szia!

Természetesen tisztában vagyok ezen készülékek minőségével, és tudásával. Célom nem az, hogy stúdió minőségű hangzást érjek el, hanem hogy a PC beépített speaker-énél, valamint a TV 2-szer 5W-os hangszóróinál valamelyest jobb hangminőség legyen... gondolom ez így érthető. Az viszont tény, hogy egy PC 5.1-es hangkártyájával képtelen egy ilyen házimozi boldogulni. Emiatt le is tettem a dologról, és marad a hagyományos számítógép aktív 5.1 hangfal-szett (elsődlegesen olyan amire más külső eszköz is csatlakoztatható), mivel filmeket csak PC-ről nézek. Ha már itt tartunk, mi a vélemény, vagy esetleg a tapasztalat (tudom, hogy ez itt OFF) a következő termékről:

Genius SW-HF 5.1 5050

Mégegyszer köszönöm!

T.

• Tulujus

csendes tag

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni, hogy az alábbi termékek közül melyiket, és miért javasolnátok:

Panasonic SC-PT22EP
    LG HT305SU
    Samsung HT-D330.

Az elvárások a következőek:
    - ár max. 30eFt.
    - elsődlegesen mint erősítő lenne használva LCD-TV - számítógép - erősítő vonalon, valamint a TV műsorok megszólaltatásához
    - követelmény, hogy mind a TV, mind a számítógép egyszerre ráköthető legyen... (HDMI-vel tudok TV-ről hangot átvinni, vagy az csak hang+kép a lejátszóról átvitelre alkalmas?)
    - filmnézés számítógépről menne, max. USB lenne használva (amúgy van olyan amelyik kezelni képes külső USB-s winchestert?)

Előre is köszönöm!!
    T.

Aktív témák