- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Tmac85
csendes tag
válasz
Gabor970 #35508 üzenetére
LG LE 5500-as tv-m van, de akkor a samsungnak is van ilyen problémája ezek szerint.
Igen én is ebbe a 2 dologba láttam fantáziát. A fejhallgató kimeneten kigyütt de max hangerőn sem elég hangos ugye, fejhallgató erősítőt meg ~10ért láttam annyiért meg lehet médialejátszót venni. Optikai kimenetet meg lehetne D/A adapterrel átalakítani sztereóra ami igen elborult ötlet, ráadásul az adapter is ~10e.
-
Tmac85
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémámra várom ötleteiteket:
Van egy usb-s led tv-m és egy régi kompakt (erősítővel egybeépített) házimozi lejátszóm (nincs rajta digitális hangbemenet, csak a szokásos right-left jack audio csatlakozó, na meg persze a 6ch audio de az most nem érdekes...). Tv nézés közben a hangot normálisan kiviszi a hangfalakhoz a lejátszó right-left audio rca-n keresztül, de az usb-n lejátszott anyagnál meg se szólal a hangfalszett.
Volt valakinek hasonló problémája?
Esetleg valami ötlet a megoldásra? (médialejátszó megoldaná a gondot mivel azon van rca hangkimenet de nem akarnék most venni.)Köszi a válaszokat!
Zsolti
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest