- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
wurci
tag
Sziasztok!
Sok-sok olvasgatás és néhány kérdés után végül most már szerintem alakul a kép. és úgy látom elindulok egy Onkyo TX-NR609cel (150e) és egy Polk audio tsi 300 (100e) hangfalpárral egyelőre 2.0-val.
Tudom sok esetben a Denon-t ajánljátok az Onkyo felett, de nekem az Onkyo jobban tetszett, igaz elsősorban designra
.
A másik nagy kérdőjel, hogy valaha eljutok-e az 5.1-ig de remélem jövő ilyenkorra már igen. Amiben egy kis segítséget illetve megerősítést szeretnék kérni:
- Alternatív hangfalajánlatokat szívesen fogadok.
- Ugye nem dobok ki feleslegesen pénzt az ablakon, és 2.0-ban is elfogadható lesz az élmény egy ideig (eddig a TV hangszóró volt az elsődleges hangforrás)?
- Kábelekkel kapcsolatban gondolom az üzletben segítenek majd, de itt mire kell odafigyelnem? Kb 2-2 méter hangfalkábelre lesz majd szükségem.
- HDMI kábelleknek a Streamaudio oldalán található Natrix Eco az elfogadható, vagy ilyen szinten már érdemes ennél drágábban gondolkodni?Köszönöm!
-
wurci
tag
válasz
#09634560 #46075 üzenetére
OK köszi!
Akkor ott tartok, hogy:
- 250 körül van a keret, de ha olcsóbb annál jobb
- első körben nem veszem meg a teljes 5.1-et, hanem 2.0 vagy 2.1-el indítok, és később bővítek
- az erősítőt kinéztem, szerintem Onkyo TX-NR509 lesz belőle kb 100e-ért.Tudnátok a fentiekhez hangszórókat ajánlani, és hogy milyen kábelt kell vennem?
Köszönöm!
wurci
-
wurci
tag
válasz
Patice #45974 üzenetére
Köszönöm a segítséget Patice!
Igen újban gondolkodom.
- Akkor az erősítőre és a hangfalakra még külön jön rá a kábelköltség ugye? Itt mire lehet számítani? (ne öljetek meg még sosem vettem erősítőt vagy hangfalszettet)
- És mi lenne ha csak azért is Onkyo-t vennék de az 509-est, és első körben csak 2.1-es szettet kötnék rá, aztán majd később jöhet a többi. Vagy ez teljesen badarság? -
wurci
tag
Sziasztok!
Elég láma vagyok a témában, még sosem volt semmiféle hangrendszerem és vájtfülű sem vagyok, mindig csak a haveroknál irigykedtem. Most szánnék kb 200-250et egy minél jobb rendszerre (AV erősítő és hangalak). Filmnézésre és zenehallgatásra is használnám. Egyelőre az Onkyo TX-NR609es erősítőt nézegettem, de itt egy kicsit elakadtam. Miket tudnátok javasolni ebben a sávban?
Ami jelenleg adott:
- 25 m2 szoba
- LED TV Samsung UE40D5500
- Xbox 360
- médilejátszóm egyelőre nincs, vagy a PCt vagy a TV lejátszóját használom
- PC alaplapján van optikai és coax kimenet isAzt hiszem ennyi!
Köszönöm az iránymutatást!
wurci
Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Cyberpunk 2077
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Óvodások homokozója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R5
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest