- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
st6rbuck
csendes tag
Sajnos a nappali elrendezése adott, azon nem tudok változtatni.
Nézegettem a hangfalakat, pl Yamaha NS-777 szimpatikus lenne. Értem, amit írsz, lehet, hogy leteszek az ARC-ról és egy sztereo erősítőbe ruházok be.
Eddig még nem volt erősítőm (csak mikro hifim, az erősítőknél hogy történik a bemenetek közötti váltás? Ha rákötöm a TVt + a médialejátszót is, akkor a források között automata a váltás vagy nekem/feleségnek kell átkapcsolni az erősítőt? Emiatt lenne kényelmes a HDMI ARC, mert ha jól értem, ott nem kell váltogatni, automatán megy a dolog. Viszont HDMI-s erősítő nincs sztereoban csak házimoziban, ahogy látom.
-
st6rbuck
csendes tag
A képen látható elrendezésű nappalimba szeretnék hangtechnikát telepíteni. 46" Sony LCD tévém van, a beépített hangadók minőségével vagyok elégedetlen. Ezenkívül egy Popcorn Hour A210-es médialejátszóm van, jelenleg egy 2.1 PC hangszóró van rákötve RCA-n.
Tudnátok-e javasolni erősítőt + hangfalpárt? Belépő-középszinten gondolkodnék anyagi lehetőségekben és audio igényben is. Az erősítőben szeretném, ha lenne HDMI audio return channel támogatás (a tv támogatja), mert szeretnék egy médialejátszó -> erősítő <-> TV összeköttetést, hangfalból pedig 2.0 v. 2.1 párost szeretnék, a tv mellett álló hangfalpár kivitelt el tudnám képzelni pl. (5.1 ill. 7.1 hangfalakat nincs lehetőségem elhelyezni a nappaliban és a térhangzás nem annyira igény).
A médialejátszóról sorozatokat és HD anyagokat szoktam nézni.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- iPhone topik
- BMW topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest