- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Mobil flották
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Hali mindenkinek!!
Tud e valaki segiteni?? Van egy laptopom és össze van kötve az lcd tv-mel...tehát az lcd-n nézem a filmeket,plusz 3,5-s kábellel össze van kötve a házimozi és laptop..
de az a gondom,h nem 5.1-be adja le a filmeket,ami papiron 5.1 es...
a kérdésem,h milyen kábellel v megoldással lehetne 5.1 essé varázsolni..
A laptopomon a füllhalgató kimenetbe a házimozin,pedig az auxba van bedugva..és a portable funkciót választom,de igy csak 2.1...
köszönöm a segitségetLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz burcz.techno #9862 üzenetére
A következő kimenetek vannak a laptopomon...elől ugyebár a fülhalgató és mikrofon..bal odalt a net és az a kék sok lyukú mellyel az lcd van összekötve..meg az usb-k én ennyit látok rajta..amúgy 2 éves a laptop fujitsu...
a házimozin van hdmi az össze is van kötve a tv vel...kidobtam érte 4 rugót,mert kb semmivel nem ér többet mint az a sárga videokábel...hiába skálázza fel a dvd-t 1080 p re semmivel nem jobb...
Szóval az adott ki és bemeneteimmel megtudom csinálni az 5.1 et??LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Hy,hogy tudom a legjobb hangzást elérni a laptop és a házimozi összekötésével??Tehát most normál 3,5-es rca kábellel van összekötve...de pl a flac minőségű számoknál,nem érzek minőségjavulást az mp3-hoz képest...
A laptopomon csak usb és jack bemenet van..a házimozi az fullos...
Milyen kábellel lehetne jobbá tenni.?
Amúgy nem mintha rossz lenne,csak hátha többet is ki lehet hozni belőle...[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Uhhh ez Kicsit tud....szerintem a legjobb ilyen egybe házimozi,most a piacon...
pár napja láttam egy Médiába is...vmi 180 körül volt...
A 150 w-os fogyasztás,az teljes hangerőnél érvényes??LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Ed Parker #47811 üzenetére
Azért irtam,h az egybe házimozik közül...Nem mindenki szeret összepakolgatnii erősitőket,meg jamo hangfalakat stb....
Amúgy halgattam egy Mediába komoly hangtechnikát is...A transformers ment rajta..és mit mondjak nem nyűgözött le... Olyan fadoboz hangja volt az egésznek..A mélyek jól adták,de a magas is inkább mélyhatású volt.... .Az én egybe házimozim tisztábbnak tűnt...pedig csak 500 összteljesitmény...
Ez a 3d-s házimozi is egészen biztos,h kristálytisztán szól és azt a hangot adja vissza amit kell..LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz #09634560 #47817 üzenetére
Úgy,h 3D térhatású.... azt hittem ezt tudtad...
Kis JBL.... Autós mélyládákból ők gyártják a legjobbakat...
9.1,meg úgy lehet,h adott az 5 hhangszóró,plusz a 4 frontból felfele is irányulnak hangok...De ha elolvastad volna a leirást,akkor már tudtad volna...Mellesleg már volt aki vett innen és dicsérte a cuccot....
De a kérdésemre még senki nem válaszolt,h milyen teljesitménynél fogyaszt 150 wattot..LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz MaTTeS #47823 üzenetére
Nem pesti vok... Az LG tökéletesen megcsinálta a 3D-s tv-ket is...és most hozta el a CES 2012 legjobb termék diját az 55 colos 3D OLED TV-nek köszönhetően....Több házimozijuk EISA dijas...Az ilyeneket nem osztogatják csak úgy...
Valóban van benne marketingduma,tehát minden szót nem kell elhinni,de van is alapja a leirásuknak....[link]LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz #09634560 #47830 üzenetére
Én Pl gépről nézem a filmeket LCD-n és 5.1-be szól a házimozin... Szal,attól,hogy gépről akarom nézni,még lehet ilyen házimozim....Sőt a zene is arról szól...
Ha lejebb megy az ára tuti veszek egy ilyet....engem nemigazán beszélne le senki....
Ez legalább éke is a szobámnak,nemúgy mint a bazi nagy fadoboz hangfalak....
De van akinek az tetszik és kész....LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz #09634560 #47833 üzenetére
A fejlesztés a sony esetében erős tulzás.... Biztosan tudod,h az LG nemrég érte őket utól LCD gyártásban.... ezüst és bronz..helyet cseréltek...ezt csak marketinggal nem lehet elérni.... A philipsről meg egy épkézláb reklámot nem láttam mostanába... Ugyh nemtudom miket irsz... De amúgy,ha a 3D-s tv-ket meg házimozikat,v DD-s mosógépeket nem nevezed fejlesztésnek,akkor ott vmi gond van....
LG G2 32 GB 4.4 AOS
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja