- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
lono981
csendes tag
Csá Mono!
Nekem Onkyo erősítőm van és Wharfedale Valdus 400 hangfallal hallgatom.
Ami a lényeg, hogy dance, rock, metál, pop és elektronikus zenére ez a két berendezés megfelel.
A TX 8222 berendezés az sztereó receiver. A másikat csak 506-ként említetted. Szerintem te a TX-SR 506 házimozi készülékre gondoltál és az is kifutó modell.
Én a Hifi Piac nevű újságban olvastam egy tesztet a 9.5-ről. No, az is a fent említett zenékre való, mert jó mélyei vannak. Az újságban állatként jellemezték. Valakinek ez tetszik, valakinek nem. Kérdés neked tetszik vagy nem. Ez a te döntésed.
A te általad megjelölt 9.4 is ilyesmi lehet. De mindenképpen hallgasd meg. Ez nagyon fontos.
Üdv:
Norbi -
lono981
csendes tag
Sziasztok!
Érdekel valamelyikőtöket egy jó állapotú ezüst színű Onkyo tx sv 454 erősítő? Csak sztereóban ment, mert a többi hangfalra nem tellett sajnos. 1999 óta van nálam és én vagyok az első tulaja.
Javítva soha nem volt. Megbízható, stabil berendezés. Az ára mindenképpen megegyezés alapján lenne kialkudva. Győrbe el is vihetem, ha a környéken él az illető.
Ha esetleg nem a témába vág akkor bocsika. Képeket az avforum.hu oldalon találtok róla.
Hátha kell valakinek egy ilyen erősítő is.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest