- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
ginola
addikt
válasz
Dorian #46732 üzenetére
Nagy dilemmában vagyok
Adott egy Denon 2310 erősítő, remélem meg tudom venni, ha nem Marantz 6005 lesz.
Ehhez kéne 5.1.
Concept 6, amire gondoltam, de ez az erősítő tán többet érdemel.
Ezeken vacillálok:
Dali Zensor 7 5.1 szett, nem tudom mennyivel jobb ez a Conceptnél, vagy rosszabb a Lektornál
Dali Lektor 6 5.1 szett
Polk RTi A5 szett15-20 négyzetméter, amire kéne, Subnak Proson R10-re gondoltam. Pop, rock, néha Jimi Hendrix, Clapton, valamint mozira kéne.
Várok minden észrevételt.
-
ginola
addikt
Ismerősöm nem tud dönteni ezek közül, úgy , hogy Denon 2310-e van.
1.Polk Audio RTi A5 szett
2.Dali Concept 6+Concept 1+Concept Center 5.0 SZETT
3.Wharfedale AMBER 20.5/20.1/20.C 5.0 hangsugárzó szett.Szeretném, ha sorrendbe raknátok, nálam ez a sorrend, de nyilván nem hallgat rám
-
ginola
addikt
válasz
pelyhe1985 #46660 üzenetére
Ehhez nem hiszem hogy találni fogsz sajnos.
-
ginola
addikt
válasz
pelyhe1985 #46658 üzenetére
És még a távja se műkszik, 35 e-ért légyegesen jobbakat találhatsz.
-
ginola
addikt
válasz
pelyhe1985 #46656 üzenetére
Milyen áron jutottál hozzá?
-
ginola
addikt
Sziasztok szerintetek átszellőzik a HK 760 ha oldal 2 , felül 4 cm hely van, és a polc, amin van 70 cm mély?
-
ginola
addikt
Szeretném megkérni, akik Arcam 280/300 erősítővel rendelkeznek, hogy írják le milyen hibákkal találkoztatok erősítőtök esetében, ugyanis sokan panaszkodnak a nagyon erőteljes melegedésre, és a nehézkes beállításokra.
Előre is köszönöm, Kellemes Ünnepeket! -
ginola
addikt
válasz
Toobee #46106 üzenetére
Sztem nem márkát kéne venni, hanem hangot
A Concept teljesen jó mondjuk egy Denonnal, mondjuk a tieddel is passzol! Belépőnek tökéletes.
Dorian jól leírta egyébként a Conceptet, nekem is hasonló a véleményem azzal kiegészítve, hogy a Concept 8 még inkább a terjengős mélyekkel teli így a 6-ost választanám inkább én is!
Jaj, de jó lenne már, ha én is vásárláson törhetném fejem.
-
ginola
addikt
Inkább úgy kérdezném Arcam 300 vagy Nad T748.
-
ginola
addikt
Arcam 300-ről milyen véleményetek van, milyen lehet a piaci használt ára.
-
ginola
addikt
válasz
#09634560 #45911 üzenetére
Anno a 494 nem volt rossz cucc, de mára már eladhatatlan, sajnos, pedig beleéltem magam egy Nad 748+Swans RM300 szettbe, de így nem lesz semmi sem.
BBéci a Marantz 6006 is nagyon jó sztereóban, nemrég hallottam, nagyon tetszett.
Az Arcam sokaknak nem jön be küllemre, nem ismerik, és valljuk be kissé túlarazott -
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #45854 üzenetére
Komplett 5.0 rendszert pl .a Valdust Hivox elvállal?
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #45851 üzenetére
Veszem észre, nem tudom én se eladni a cuccaim, ha nem megy el marad, és megtuningolom a hangfalakat.
-
ginola
addikt
Ha vkit érdekel mostani rendszere[link]m
Az ár irányár.
-
ginola
addikt
Számít hangzásban, ha a banándugó szorítós, vagy leforrasztós típusú? Nakamichi Z jónak számít, csak mert 300 körüli az ára.
-
ginola
addikt
Köszi, szerintem Kácsáék tudják a módját ennek, ezért is ajánlották fel, biztos vagyok benne, hogy a megfelelő forrasztóanyagot, és technikát használták, minőségi munkát szoktak kiadni a kezükből, ezekben egyetértünk?
Biztosan nem fogad az erősítőd banándugót? Próbáltad kipiszkálni a csatlakozókból a vakdugót?
Sajnos ez 100 %, mivel nincs vakdugó szerencsétlenségemre.Kisujjnyi vastagok az erek, úgymond bele kell csavarni a banándugóba akkorák
Egyébiránt én jobban szeretem a villa megoldást. -
ginola
addikt
BBéci, miért mi baja lenne ettől bárminek is ettől, gondolom Kácsa tudja mit csinál, lehet nem is cinezik, hanem vmi ezüstözöttet használnak, egy lapos-szőtt kábelről van szó, a műanyag szigetelésétől is nagyon nehéz megszabadítani, ment nem kör alakú, a felére kéne lecsökkentenem keresztmetszetét, hogy beférjen oda, ahova kéne. Ha majd lesz olyan erősítőm, amibe banándugót befogad, akkor banándugózom, ha egyáltalán a befogadja az erenkénti 1,4 cm-ert , addig sztem felesleges.
-
ginola
addikt
Lejárt a szerk. idő, meg amúgy is a banándugót nem kell hozzáforrasztani a hangszórókábelhez, ott nincs ellenállás, hangminőség romlás?
-
ginola
addikt
válasz
rayoliviero #45660 üzenetére
Kérlek panit-ban rajzold le kb. a szobád, méretekkel, úgy könnyebb lenne.
Hangfalakba, hol érdemes viszonylag olcsón, de jó minőségű hangelnyelőt szerezni? Szivacs, vagy inkább a "vattaszerű" anyag célszerűbb?
-
ginola
addikt
válasz
daniel2121 #45584 üzenetére
BBéci, ha erre jársz, és hallottad az említett cuccost, írhatnál pár sort róla.
Nekem nagyon számít a véleményed. -
ginola
addikt
válasz
gazsibacsi #45572 üzenetére
Sziasztok!
Ma majdnem leesett az állam, ismerősöm nemrég vett Swans RM 300 szettet, Kef IQ 7 szettjét cserélte le, meg is lepődtem. Amikor meghallgattuk többször is a szetteket egymás után, nem hittem a fülemnek, az általam nem is ismert márka, olyan 100 üzemóra után dinamikusabbnak, részletezőbbnek, hosszabb távon hallgatható volt a Kef túl fémes magasai, kongó mélye után
-
ginola
addikt
Kérlek rakjátok minőségi szempontból sorrendbe az alábbiakat?
Swans RM300
Dali Zensor 7
Kef IQ 7
Monitor Audio BX5 -
ginola
addikt
Sziasztok!
Swans hangfalt birtokló ember van a fórumon, vagy , aki hallott, és véleményt alkotna arról, amit megfülelt?
-
ginola
addikt
Sziasztok!
Swans hangfalt birtokló ember van a fórumon, vagy , aki hallott, és véleményt alkotna arról, amit megfülelt?
-
ginola
addikt
válasz
axwel18 #44946 üzenetére
Én ezek közül nem válogatnék, ha ár értéket nézünk
Ha nem hallgattad, akkor nem ismered a Prosont, én hallhattam az említett Eltaxot, annyit nem ér, dinamikátlan a hangja, és nagyon " kong", valószínű a csillapítás hiánya miatt.
Gondolom senki sem maga ellensége, én szeretek jó ár!érték arányú cuccokat ajánlani, ha ajánlok.
Az Eltax lehet akármilyen múltja is, nem ez alapján szoktam véleményt alkotni, hanem a produkált hang alapján. Azért a pénzért jobbat is lehet vételezni.
-
ginola
addikt
-
ginola
addikt
Hallottatok már Swans, Cav, Echotech hangfalakat? Milyen véleménnyel vagytok róluk neten alig található vmi ezekről.
-
ginola
addikt
válasz
daniel2121 #44731 üzenetére
Konkrét típusra gondoltam, nem általánosságban
-
ginola
addikt
válasz
daniel2121 #44729 üzenetére
Pontosítanád?
-
ginola
addikt
Ismerősömmel, most beszéltem, és azt mondta, hogy a Powercube reflexnyílását betömte zoknival, mert zavarta nagyobb hangerőn a " szélzaj hangja", és reméli nem lest így baja
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest