- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
tudni nem tudom,igazad van.
valóban nem pont ezt akartam irni,eddig próbáltam figyeltem rá,hogy kiemeljem,ha csak sejtésem van.keresgélem egyébként, mert most már elkezdett érdekelni.pár éve olvastam valahol,összeszedték egy csokorba az akkoriban kapható denon jószágokat,és vékfokaikat.
valahogy az rémlik, hogy függetlenül a 2,3as kategóriától a vékfok ICk azonosak voltak,csak a kiszolgálásuk volt más.(nyilván ez okozza a hangminőség különbséget)
egy modern weblapon meg végig lehet követni, hogy a denon szériák hogyan következtek,miből mi lett.és itt a 2312ig végig egy vonalon mozgott. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #30016 üzenetére
az a baj,h elképedtem nemrég.igazából megtetszett egy ujabb denon,és a marketing is megvett kilóra.eszem aszongya hagyjam a pics*ba,mert előfok tök jó enyimben,végfok meg ugyanaz még a 2311ben is.audyssy,hd, ezekre vagyok kiváncsi,ennyi.
ugyanakkor marha vok,mert HD sztem nem fog elterjedni igazán,audyssy nélkül meg csomó komoly házimozit meg tudtak csinálni.pl arcam,és társai.
dorian:ha akarod kölcsönadhatom a vibát.a vibát nemigen fogom eladni, olyan jó a minimál design,h megéri a polcon is nézni,bár én is jobbat keresgélek, mint tudod
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Brandys #30021 üzenetére
az a baj,h nem ismerjük BBéci legalább lektorált,de ha jól tévedek, senki sem hallotta.
nem tudjuk hibáit,erősségeit.denonok a legkönnyebben illeszthetők,mert nem tesznek semmit hozzá,nem szineznek,maximum elsunnyognak.
HK marantzok hajlamosabbak másitani a zenén,ez van ahol bejön van ahol nem.ahol bejön,ott persze könnyen le lehet szólni az uncsi denont.
egyébként van akinek a HK pl bejön egy wharfival,mindkettő méllyel intéz el mindent, és az összhatás igen szélsőséges.persze van akinek meg ez a tuti,és a többi meg közönséges.
szóval tudom,h nem engem kérdeztél, de ettől még márkabuziként adok 1 szavazatot a denonra.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
robi0604 #29980 üzenetére
most itt egyébként abszolut a levegőben vitázunk.
nagyon nincs is értelme.
én 5 évvel ezelőtti készükéleket haszonlítottam össze erősen szubjektiven,egy olyan erősitővel,amiről nem is volt szó.és azt a konkrét HKt nem is találtam meg guglin...
valamint erősitő márkát választani csak szubjektiven lehet,mert márkán belül mindengyik csak annyira jó,amennyire meg van fizetve.
ettől függetlenül én a 2es denonommal maradéktalanul elégedett voltam,vagyok,ha ezen kell moziznom még 10 évig,is boldogan teszem.inkább szemem kivánja az uj szolgáltatásokat,mint eszem... -
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #29977 üzenetére
annyit kérdeznék,hogy jazzt v klasszikust hallgattál már rajta?
mert én újabban nagy örömömet lelem bennük.abszolut nem értek a zenékhez, de tetszik,és jó érzés hallgatni. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Vidala #29975 üzenetére
hát a denon
viccet félretéve:akkoriban amikor erősitőt vettem,bennem bazári feelinget hagyott általánosságban a márka.döngő mélyek,nulla részlet,eladó szerint műszaki problémák,direkt sound hiánya.nyilván nem a csúcsmodell volt,és nem is tegnap,de ehhez képest vettem egy denont ugyanannyiért,ami most a komolyabb hangfalakon sem vérzett el,soha nyikkja sem volt,és még mindig esztétikus,minőségi hatást kelt.
lehet,hogy közben utólérte a többieket, a hifi ráadásul szubjektiv,de ettől még én meg lettem győzve.
-
bajnokpityu
félisten
ha még a vétel pillanatában meglesz a kinézett hajszállal nagyobb denon,akkor eladó a 2106os denonom...
ezüst,gyári állapotú.minimum 3 évet pihent pormentes szekrényben.
-
bajnokpityu
félisten
furi dolog ez a dampings factor.
hasonlitottam a denonom 60as factorát egyéb zeneinek mondott hm erősitőkhöz.és gyakorlatilag mind kb ennyit tud.innentől vagy az nem igaz,hogy ezek zeneiek,vagy nem igaz,hogy ezen múlik minden.
nadokat pl jónak mondják,közben a nad 754 pl pont ennyit tud, 5308as denon 80at. -
bajnokpityu
félisten
nyilván azért nem szóltak a 220Ftos lehetőségről,mert ez nekik rizikó,az értékbiztositás meg 500Ft volt 10rugós értékre.
5én adtam fel,még nem ért oda.és a legkirályabb,h vonalkód alapján fingjuk sincs a csomagról...
1 pár motorgumit(2x akkora,mint a hangfalak) 2000Ft körül hozta el a vaterafutár.ugyan bénák azok is,mert nem értették meg a cimet,de legalább nem éreztem veszélyben a csomagot...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #29911 üzenetére
remélem nicns semmi baja,kajak lelkemre venném...
-
bajnokpityu
félisten
hú,törékeny?nekem sincs ennyi eszem.megkérdeztem a postáskisasszonyt,azt mondta, jó igy,jó alaposan be van csomagolva.értéket adtam meg hozzá,azt gondoltam,h ezzel én megtettem mindent...
csüt adtam fel egy hangfalat én is...
mondjuk 3 cm hungarocell elég nem?
nem állatok közé kerül,ugye?építőiparból annyit tanultam meg,hogy annak se higyjek,amit látok,nemhogy ki mit mond.most idén az a divat, hogy pénzünk nincs,épitkezést meg finanszirozzuk abból, hogy mindenkire ráhúzunk valami balhét,és majd fizet károkozásért.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Brandys #29892 üzenetére
egyébként nem zavaró hibáktól hemzsegő sztereot lehet 250ből venni ujonnan,tehát nem hiszek benne,hogy 250ért atomtuti 5.0t lehetne kapni.tehát továbbra is meghallgatást javasolnék.az akcios ár meg jelentheti azt is,hogy vége a szériának, és azt is,h hát listaáron kutyának nem kellett,ennyiért már majdcsak..
-
bajnokpityu
félisten
válasz
snoopy #29874 üzenetére
s sajna én még a denonokhoz sem értek,de azt szokták mondani,hogy a 2es sorozat a középkategória.2311 pl 290rugó ujonnan.attól függően,h mire használod,milyen hangfalakat kötsz mögé,mennyire elszúrt az akusztikád 200-300rugó között lehet uj középkategóriás erősitőket kapni(akár más márkából)
-
bajnokpityu
félisten
ma rákérdeztem,azt mondták,hogy a takaritónője művelte.
enyémnek konkrétan a majdnem a leglátszóbb helyen a jobb hátsó sarkán felül van leverve a sarka.
amik ki vannak állitva, azokon is vannak hibák,de nem ilyen durva.a hátsóba meg csavart engedett alulról.centeren meg egy karc van összesen.szóval nem valami szép állapotú,pláne mikor észrevettem,h benyomta valami marha a szalagsugárzó rácsát..
de legalább a hangja jó.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
kingljames6 #29827 üzenetére
BBélát kérdezd a bikábelről.
ha jelent valamit,én úgy olvastam,hogy akik valóban értenek is a hanghoz,nem csak szeretik,általában sima kábelt használnak,és a gyári átkötőket is kicserélik hangfalkábelre.
igazság szerint nem tudom miértjét,maximum tippelem,hogy futásidőt nem korrigálják a kábelekkel általában,és ezért semmivel nem lesz jobb a végeredmény.az a flatkábel nem olyan rossz,geniusokhoz használtam őket.
ja halkan merem mondani,hogy a rubim előző tulaja a második pár álló rubi párját is elvitte a streamhoz,és árulják 100ért a párat.(ugyanis anno a tulajnak annyira megtetszett,hogy vett egy 5.0s szettet is és egy 2.0s szettet is a másik szobába.)
enyém sokkal sérültebb,egyébként,mint az ami ki van állitva.kicsit fájt a szivem,hogy ugyanannyiért most szebb állapotút lehetne venni...
-
bajnokpityu
félisten
Cambridge audio azur 540R
milyen hangja van egy ilyennek?
a nyüves fél szemem mindig észreveszi ezeket.... -
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
nem mondom,h ez a tuti,de áráért nem volt jobb ötletem.
gondolom elkészités modja sem mindegy.
bártfaynál egy fostex 1 utas volt rákötve,hihetetlen hangja volt.tehát nem rajta múlik a lánc.otthon meg több és szebb mélyet,magasat,teret akartam,megkaptam,tehát én is jól jártam. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #29802 üzenetére
de gondolom németeknél,nemde?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #29792 üzenetére
ismerős...
csakhogy ennek nincs vége.én is fél szemmel folyamatosan nézegetem a hirdetéseket,annyira alacsony áron megy el minden.most pl uj ötlet,h a 1250xet is eladom,és a rotelre kötött mini monitorokkal oldom meg a gép kihangositását. pl a celestion c20as monitorját 20as irányáron adták.vagy akár a rubi háttereit is lehetne erre használni,bár félek,h ezek valók 1 méteres távolságra.
ami viszont jó,hogy a nagy lánccal végre elégedett vok,nincs hiányérzetem.
bizony a cat7esből készült bártfay éri árát.alázta a régi 10mm2es kábeleimet.és megkockáztatom jobb a fonott sinus livenál is,ami eddigi kedvenc volt.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #29783 üzenetére
egyébként most,h látom, a gyártó a pathmost csak subra ajánlja már.hát,nem véletlen,15kHzen mintha vágna.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
tomi2611 #29779 üzenetére
monitornak, Inakustiknak csomó kábele van.
nekem még a monitorként logozott Patmosom van,ez analógként subnak jó csak.
a mostani star néz ki igy, kb.
5méteren sokkal rosszabb hangja van,mint a 112c kácsának 1.2méteren.viszont nem sok embert láttam,aki ennél drágább monitor kábelt használt volna otthon,és szerintem ezért hallhattad,h a monitor subra jó csak.ami igy önmagában nem igaz.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
wolf88 #29767 üzenetére
nincs alaplapidon koaksz digitális kimenet?kifejezetten használható a 889em erre a célra.
nemtom ez a kártya mennyibe kerül,de a mindenképp optikait akarsz,akkor a cmedia USB 8csatornása nekem bejött.kijön rajta az AC3 optikain,stabilan jól működik.br 5700Ftért vettem a laptophoz.
ha gépről akarsz filmezni,és ennek hangját akarod kitenni a HM erősitőbe,akkor az ac3 filterben be kell ikszelned az AC3 passthrut.mixer,és minden egyéb funkció megszűnik,de kulturált minőségben kijön a hang a gépből,akármilyen spdifen.akár koaksz,akár optikai.
ezeknél komolyabb eszközt csak sokkal többért ismerek.többieknél a labda
-
bajnokpityu
félisten
válasz
burcz.techno #29761 üzenetére
kapcsold ki a képjavitó funkciokat.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
burcz.techno #29757 üzenetére
úgy is próbáltad,h kábel össze volt dugva,mikot bekapcslod a TVt,majd a gépet?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
s7evcsenko #29733 üzenetére
obsidianhoz képest milyennek találtátok a jamot?
milyen erősitőről ment?MMben itt egy modern sztereo denonról hajtanak,de számomra elkeseritően szólt az az erősitő.1911es simán verte azt,amit itt kiállitottak.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #29722 üzenetére
hmm,nekem 1-2dBt csökkentett, a subot meg -6ra tette.én meg jól visszatettem nullára.
van olyan gyártó,ahol nulláról indul,és 80ig megy fel.denon meg jobb kézzel vakar bal fület,mert igy szereti.hát ezt azért túl élem én is.
én meg közben becsomagoltam a 3000At.remélem új gazdija fogja használni,ha már én nem tettem.de hogy erre pont egy HM fórumban került sor,isteni szerencse.bezzeg a wharfikra minimális érdeklődés volt.
-
bajnokpityu
félisten
hát igen.
amit mi csodának tartunk 38xx,onnan még van egy kategória.vagy kettő.
ezek egyébként hogyan épülnek fel? régebben lehetett olvasni kinti forumokat,hogy a 2xxx és a 3xxx sorozatban alapvetően ugyanazokat a végfokokat használták, csak jobban kiszolgálták őket.félek tőle nagyon sok a kacsa.
az a pio 2 milka?...sztereoban melyik denonokat ismerted,szeretted,tartod jó vételnek?öregekből,min 10évesekből
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #29697 üzenetére
-
bajnokpityu
félisten
basszus.100rugó.ujonnan minimum 1misi volt.
1 óriási bajom van vele:nincs DTS dekódere. -
bajnokpityu
félisten
válasz
s7evcsenko #29686 üzenetére
a Jamo 606 kb a wharfi obsidiannal egyezik.nem ugyanazok,de azonos kategória.izlés dolga.
csodát ne várj, az sztereo állóban minimum 260nál kezdődik.dobozhang tuti lesz,de mivel fillérekért lehet ma már selyem magasat kapni, ezért a magasuk sokkal jobb ezeknek,mint pl a gyári valdusomé.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
s7evcsenko #29680 üzenetére
diamond hivők megköveznek(wharfinál középkategória),de sztem a crystal(elaós kategória) hallgathatóbb feléből.
-
bajnokpityu
félisten
10Kért?
használtan vagy 3000A vagy 1250X.20ért sincs jobb sztem.
massziv dobozok,selyem magasok.frekimenete mint egy balaton,de amig nem hallasz jobbat,élvezetes.mindkettőből van egy páram,egyik fölösleges,csak azért vettem,mert ár/értékben verhetetlenek.
3000A talán még be sincs járatva.1250Xet meg saját fülem alapján hangolgattam,kábelezgettem.1 pár zokni, egy lapos kácsa hangfalkábel, egy 1000Ftos jack-rca kábel csodára képes.
a live-val kapcsolatban elkeseritelek,egy realtec 889 porba alázza.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
s7evcsenko #29680 üzenetére
hát mindenkinek más célre,más zenére,más izlésre kell.wharfi most inkább ár/értékben versenyzik,abszolut minőségben nemigen...
nekem valdus 400 van eladó.ez még angliában készült. rock,és modern tüctüc zenén domborit.ezekben nagyon ütős,de finomabb zenékben vérszegény.jazz már nem élmény,klasszikusra meg teljesen esélytelen.ennek semmi köze a vardushoz.a valdusom metálban tényleg kemény,megkockáztatom, erre a célra kevés jobb van nála.
később a wharfi kinai lett,megpróbált hifibb,kevéssé durva hangot csinálni, de csak az alsókategóriában versenyképes. nekem pl az 5.0s crystal(90ért), még inkább az obsidian 200ért egy 1611es denonnal együtt tetszett.az obsidian egyébként sztem elég gány kidolgozási minőséget sugall,szerencsére hangja 1 fokkal jobb.obsidian olyan szettekbe való,ahol nincs pénz subra,és félmegoldásnak jó.
a 9.5 párban 100rugó.ennyit nem ér.használtan 100rugóból kategóriákkal jobbat lehet kapni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
s7evcsenko #29669 üzenetére
melyik diamondhoz?
a diamond nem igazán sikeres sorozata a wharfinak.komolyan akarta csinálni a high endet,de 1-2 kivétellel egyik darab sem volt jó.ezt mondják a tesztek.
én 2-3 példányt hallottam,és tényleg lapos volt.a mission mv meg egyébként még ennél is rosszabb kell legyen.én az MX4es hallottam,azonnal kértem a kikapcoslását,annyira nem tetszett.
ami a wharfinél dögös,az az MXnél borzalmas dobozhang,és döngő mély.elnézést a tulajtól, de nekem ez a véleményem.
teszteket meg sorra nyeri meg,tesztelők szerint tök jó a magasa.lehet,de számomra hallgathatatlan volt a mélye miatt. -
bajnokpityu
félisten
igen.
furcsa dolog,én is többször kértem segítséget,h érdemes-e a rotelt csereberélni.
Közben én is ugyanazt tanácsolom mindenkinek,h hallgassa meg.Mindenkinek más a füle,mást hall,és figyel.
Ugyanakkor tényleg gondolkodom valami komolyabb sztereon.nagyon kellemes ez a rotel,de hátha kicsi befektetéssel van sokkal jobb hang.pl egy optical class A s nagy denon jobb?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #29637 üzenetére
remélem,hogy hosszú távon is megéri nekik.egyet tehetek, elmondom mindenkinek, én hogyan jártam velük.
szakmailag,mint eladók,mint hifisták, nálam bizonyitottak,mint emberek most éppen teszik.
Hogy őszinte legyek,egyébként nekem általában a hifi boltokban hasonló volt a tapasztalatom másokkal is. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #29631 üzenetére
nemtom mi lesz az ára,de biztosan drágább,mint a piok.akkor viszont nem hiszek benne eléggé,h beruházzak.
kezdem megszokni a rotel hangját,és ami bevált azon ne változtassnemtom mestélem-e, mi lett végül a rubi szalagsugárzójával.irtam streamnak, hogy nem tökéletes az egyik.függetlenül attól,h bizományi cucc volt,rendkivül segitőkészek voltak,és igen olcsón kapok azonnal cserealkatrészt.amúgy annyira óriási volt a hangja még igy is,h nem vettem észre,h hibás.most,h kicseréltem, már érzem a különbséget.
egyébként nagyon jó minőségűek a belső kábelei.ezüstszálas sodrott,csingcsang márkajelzéssel,de mindenképp bizalomgerjesztő jószág.egyedül a belső csillapitásán lehetne csiszolni,ami meg olcsó tétel.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #29627 üzenetére
egy ilyen Arcam AVR-200 sztereoban szól úgy mint a rotelem?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Brandys #29626 üzenetére
de,egyértelműen újnak számit.sőt, annak aki pont ilyet keres,jó vétel is.de azért igen kevesen akarnak pont 1 adott terméket.
az embereknek nincs pénze.a wharfedalet,ami azért többek szerint rock és egyéb nyomulósra nagyon jó,még érdeklődő sem volt eredeti árának 30%áért.pedig,ha valaki kőrokker,oda lene érte.visaton magasokat is igyé odaadnám,miközben külsőre simán újszerű.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Brandys #29607 üzenetére
sztem még ennyiért sem fogod tudni eladni.
aki uj hm erősitőt akar venni,nem használtat,az valami akciósat fog venni,ami nem áfányival olcsóbb.csak olyannak fogod eladni ennyiért,aki nem tud semmit csinálni a számlával,és pontosan a te erősitődet akarja.másnak csak olcsóbban.. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #29561 üzenetére
azért hozzátenném,az első hangfalaim igen rockosak.emellé ha valami HKt vettem volna denon helyett,már teljesen használhatatlan lett volna.
szóval bizonyos hangfalak mellé bátran ajánlom a denont is metálra,rockra.sőt,a rotelen is simán élvezetes mondjuk egy blind myself, vagy egy subsribe.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #29547 üzenetére
azt vettem észre,hogy amúgy ennek a lemeznek a jelszintje igen alacsony.lehet,h pont ezek miatt a betétek miatt.
FIM Audiophile Reference IV.
én még ezt szoktam próbálgatni, unásig hallgattam a flacot. az a meglepő, hogy azon kívül,h elég jól szól,még élvezetesek a zenék is -
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #29544 üzenetére
történt imént az,hogy a logi analóg és a viba analóg hangja közötti különbséget kerestem AB teszttel. pár hete ajánlottad a középkori zenét. nah, a 4. trackban elsütnek valami fegyvert...
én meg nagyban kapcsolgatom a két jelet az erőlködőn,mit sem sejtve, tisztességes hangerőn...
kicsi szivem még mindig kalapál, úgy megijedtem.egyébként rendesen keresni kell a különbséget a két DAC között.de árnyalattal a viba jobb mélyben és térben
-
bajnokpityu
félisten
óóó, Dorian, majdnem megöltél...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Poplacsek #29522 üzenetére
hű,hát volt,hogy teljesen más keverés volt a másik hangsáv.
ennél korrektebbnek tartanám átkonvertálni egy megfelelő programmal.szerk:de látom,ilyet is csináltál.
én még a hangkari demo audio DVDjét próbálgattam,és még az ezer éves genius 5.1en is hallható volt a különbség. -
bajnokpityu
félisten
közben most meg egy arcamot hirdetnek...
-
bajnokpityu
félisten
ha sikerül valami jó alut kötni,akkor beszállok,egyébként nem.
azért egy tök alap sztereo nadnál azért jobban szól egy ilyen középkategóriás HM nad,ugye?utolsó kérdésem:mi pontosan a nagy régi denonoknál az optical class A?hangban mit jelent,erről nem találtam semmit.havernak volt,de egy missiont hajtott meg,igy nem emlékszem milyen is volt.
megmondom őszintén nekem a régi sztereo denonok hangja jobban tetszett,mint a saját rotelé.tudom,h kommersz márka, rotel meg nagyon felkapott idehaza,de végülis nekem kell tetszen.
több az eladó termék,mint a pénzes vevő,most eladáson csak bukni lehet.ha semmi erősitőm nem lenne, nem gondolkodnék(egyébként pár hónapja 80ért ment el egy ilyen)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #29498 üzenetére
nem lesz 2807em most
-
bajnokpityu
félisten
válasz
daniel2121 #29495 üzenetére
szerintem sem...
lenne benne ez az audizé,ráugrottam volna.
most egy 2807be akarok invesztálni,2106+rotel lenne a tét,v a régi wharfi. -
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
köpödki #29451 üzenetére
kenwood és a marantz erősitőknek sztem pont ellentétes a hangstilusuk.és mindkettő ugyanott készült valaha.nad rotel is mindkettő jó márka,angolok is,mégis tök más a hangjuk.
nekem van rotelem és denonom is.hangjuk stilusa meg tök ugyanolyan.a kérdés nyelvtanilag jól van megfogalmazva,de végkövetkeztetést ebből nem lehet levonni, és nyilván ez lenne a célod.tehát a kérdésed igenis értelmetlen.szerintem is
nyurga82:2es sorozat nem is lesz?sztem a kettesek a legjobb ár/értékű denonok.
a C8 szett jó áron van,bár én hozzátenném,nem olyan nagyon szeretem a hangjukat.
Gál István:csiptetős denon:valóban igénytelen,de anno a 300V denonomon is ez volt,és nagyon jó hangja volt, ettől függetlenül.
Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest