- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
BaLee
addikt
Hosszas nézelődés és olvasgatás után kinéztem egy Onkyo TX-SR308E erősítőt (75k) mellé pedig egy Mission MV-8 5.0 setet (90k).
Szemeztem még a JBL Balboa settel de az azért jóval drágább (igaz mélynyomóval) és olvastam, hogy inkább csak filmre jó.Mit szóltok ehhez az összeállításhoz? Erősítő jó választás ennyiért? Elsőre a 307-est néztem de ezt az újat nagyon dícsérték így ez a +15e talán még belefér.
Hangfal set megfelelő lesz mellé? Van még hasonló áron Wharfedale Vardus VR-300 HCP set is de a régi árakból kiindulva a Mission egy 160k-s set volt míg a Vardus egy 110 ezres.Legnagyobb problémám, hogy nincs a közelben egyetlen olyan hifibolt sem ahol meg tudnám esetleg hallgatni. Így mindenképpen webshopból lenne, a netdepo-t néztem ki ott kapható mindkettő jó árban. Gondolom hangszórókábelt is külön kell megvenni, milyet ajánlatok?
-
BaLee
addikt
Igen, közben ezt is olvastam.
Teszem azt akkor, hogy ez az erősítő megfelelőnek tűnik?
Gyanítom nem csak az ár számít egy 5.1-es setnél mert pl. erről a Magnat Supreme szetről ahogy olvastam többen próbálták lebeszélni a delikvenst pedig árban több mint duplája az erősítőnek.Milyen típusok közt érdemes nézelődni hangfalfronton? Nem szeretnék mindenáron venni 60 körül egy setet, ha az sz*rra való, inkább gyűjtök rá és veszek a duplájáért ha az megéri.
-
BaLee
addikt
Igazad volt, ezt tettem.
Vélemény erről a párosról?
Infinity Primus 5.1
vs.
JBL SCS 178ezzel az erősítővel:
Onkyo TX-SR307120ból ki is jönne ennél jóval többre számítottam, vagy ez "ennyit is ér"?
-
BaLee
addikt
válasz
#09634560 #10318 üzenetére
Értem.
Igazából anno direkt analóg kimenetes Divx lejátszót vettem az kb 15el volt drágább, mint a csak digitális kimenetes. Most szeretnék egy HD lejátszót amihe kapható digital-analóg 5.1 decoder kemény 20 ezerért.
Szóval ha azt nézem már 30 ezret dobnék ki csak azért, hogy megmaradjon az analóg cuccom ami kb 15öt ér.
Mennyiből jön ki egy alap erősítő + hangfalszet?
Merre nézelődjek, milyen márkák ajánlottak? -
BaLee
addikt
Nem tudom jó helyre írok-e de hátha.
Szóval a helyzet az, hogy van egy Genius HT 5.1 hangfalszetem amivel nincs is problémám csak éppen analóg és most már mindenről lespórolják az analóg kimeneteket.
Mennyiből lehetne megúszni az átállást digitális rendszerre? Nincs túl nagy igényem, hangzásban nekem ez is bőven megteszi.
Érdemes külön erősítő + 5.1 hangfalszetben gondolkodni esetleg van olyan aktív mélnyomó amiben van erősítő és a többi hangfalat arra kötöm rá?
Mit ajánlatok?
Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest