- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Mesterséges intelligencia topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
Kb 65cm magas. Az alapanygok kiselejtezett bútorlapok, kimaradt pvc cső, néhány csavar. Kb, ami pénzbe került, az a festék (kb1000ft_1db), tüskék (kb 600ft_20db), fólia (1200ft_1x2m). Összesen kb 2800ft-ból meg volt a 2 pár állvány.
Ha másnak nem, ötletnek jó. Szebb mint egy polc és elég stabil is
-
balazs1022
őstag
válasz
fehér_ember #124576 üzenetére
Köszönöm szépen. így már világos. Még most kezdtem ilyen komolyabb cuccokat használni.
Eddig ezeket kukáztam össze: (sony-akat teljesen fel kellett újítani, szürkék voltak és sérültek, + építettem hozzá állványt, az erősítőt meg ismim szerezte németo-ból., a láda meg jó pár éve vatera-ztam potom áron, de csak most tudom igazán használni. Most állt össze minden. -
balazs1022
őstag
válasz
#09634560 #124559 üzenetére
Szia!
5 hangfalam + egy aktív sub. A SUB: "YES"-re van állítva az erősítőben, de még filmezéskor nem használtam (ki volt kapcsolva).
Zene hallgatás: Jack-ről kapja a jelet (laptop, telefon), vagy rádiót használok. Ekkor be lehet kapcsolni a Pro logicot. Bár ilyenkor fölösleges mert csak Stereo-ban hallgatok zenét.
Filmnézés: LG TV, a Tv usb-ről játsza az *.mkv filmeket. A tv-n van optikai kimenet, ezzel van összekötve az erősítő.
Azért szeretnék Pro Logic II-t használni, mert a center részt (a beszédet) jobban kiosztja a 2 front-ra. Sajnos a centerem a leggyengébb darab. Azt hisze a Dolby Digital az amivel most szól.
-> így néz ki a tv-vel összekötve. (csak AUTO-n szól, PCM-en és DTS-n nem)
-> Ezt a két beállítást szeretném használni
-> más bemenetnél jó a Pro Logic II
-
balazs1022
őstag
Sziasztok!
Van egy Denon 1306 házimozi erősítőm. Az a kérdésem, hogy miért nem tudom beállítani a "Pro Logic II" hangzást?
A jel optikai kábelen megy. A Signal-nál 2 lehetőség van: Digital és DTS, ezek közül a Digital világít. Amúgy ha pl Rádiót hallgatok akkor engedi a "Pro logic II"-t.
A Bemenetnél ezek vannak: Auto, Pcm, Analog, Ezek közül az Auto világit. Ha többire állítom akkor nem is szól.Már végig nyálaztam a használati útmutatót, de nem jöttem még rá a megoldásra.
Remélem más is használ ilyet és tudja, hogy lehet a Pro L II-t bekapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest