Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pazolini

senior tag

válasz bajnokpityu #128101 üzenetére

Örülök, hogy beindult ma reggel a topik ezzel az objektumos fícsörversennyel, aminek én is áldozatul estem.

Egyelőre dilemma előtt állok. :F

Úgy látom, AVF-en és AVS-en is olvasom, hogy az emberfia vagy biampol vagy pedig preampol, köztes megoldás nincs. :W
    Ennek valami elektronikai oka van, vagy egyszerűen csak szoftverbutítás??? :U

Vagyis vagy maradok az eredeti felállásnál: mindent a malacra bízok 7.1 és 5.1 + Front Height között átkapcsolgat forrástól vagy DSP-beállítástól függően;
    és bi-ampolom (aktív biamp) a Canron Refiket a jobb mozi-, sztereó és többcsatornás hangélmény érdekében
    Vagy: új felállásban kiválasztom a 11.1 beállítást, 7.1-et játszik a Malac és két külső erősítővel adok kakaót a Fronton lévő plafon- és a BackSurround fölött közvetlen elhelyezkedő, magasra lövő Dolbynak.
    BTW itt még van esélyem kipróbálni az ún. passzív bi-ampos beállítást a Cantonon (nyilván xarabb eredménnyel zenén: erről diskuráltunk Ombéval itt éjjel), de van cserébe: állítgatás és átkapcsolás nélkül 7.0.4-em (később megtoldandó egy rendszerbe illeszkedő subbal);

Máshogy megfogalmazva: (film)zene vagy mozi legyen a célkeresztben??? :O
    Nem ciki ez, hogy a két beállítás nem megy sehogy sem együtt?

• Tamoo

nagyúr

válasz bajnokpityu #128101 üzenetére

Kíváncsi vagyok, hogy amikor a többség illetve a tapasztaltabbak átállnak Atmosra, változnak-e ezek a vélemények.

Már többektől olvasni, hogy az Atmos-os erősítő hagyományos felállásban is többet nyújt mint amelyik csak TrueHD-t tud. Kíváncsi lennék, hogy ez valóban így van-e vagy ez is csak amolyan "önigazolás".

Új hozzászólás Aktív témák